Autor Zpráva
PHP_koule
Profil *
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda neexistuje nějaká možnost, jak označit více souboru při uploadu, než jen jeden obrázek na jedno políčko FILE? A nahrát je tak najednou... Moc dík
martin1312
Profil
to sa nedá, aspoň nie jednoduchým spôsobom. Môžeš ale použiť napríklad http://www.uploadify.com/
SeparateSK
Profil
Práve nedávno som to riešil, no bohužial v IE to nefunguje :(
<form method="post" enctype="multipart/form-data">
    <input type="file" name="upl[]" multiple>
    <input type="submit" value="Uploadni" name="submit">
</form>
<?php
if($_POST[submit]){
    for($i=0;$i<count($_FILES["upl"]["tmp_name"]);$i++){
        echo "Subor #".($i+1)." : <i><u>".$_FILES["upl"]["name"][$i]."</u></i> ; Veľkosť: <i><u>".round(($_FILES["upl"]["size"][$i])/1024,2)." kB</u></i><br>";
        //script na upload...
        move_uploaded_file($_FILES["upl"]["tmp_name"][$i],"Fotka_".rand(0,2048).".jpg");
    }    
}
?>
PHP_koule
Profil *
Nevíte, jestli můžu odesílat obrázky přes metodu GET?
SeparateSK
Profil
Podla mňa nie. Nájdi si niečo o maximálnej dĺžke parametru v metóde GET. Určite to nebude viac ako 16 000bajtov.
http://www.php.net/manual/en/reserved.variables.get.php#101469
Kcko
Profil
PHP_koule:
Nevíme, nebo když si to zkusíme vědět budeme. To samé můžeš učinit i ty, je to snažší než položit otázku a pak čekat na odpověd.
PHP_koule
Profil *
SeparateSK:
Podla mňa nie. Nájdi si niečo o maximálnej dĺžke parametru v metóde GET. Určite to nebude viac ako 16 000bajtov.

Díky už si vzpomínám na základy...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: