Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
astek Profil |
Zdravím,
do proměnné $string si načtu CSS soubor. A pomocí preg_replace z něho odstraňuji všechny komentáře. preg_replace("#/\* .* \*/#", "", $string); Ale už ne na komentáře bez mezer stylu /*Komentář v CSS*/., které bych také potřeboval odstranit. Dělám si CSS parser, a u tohoto jsem se zasekl. Předem děkuji za snahu a radu k úpravě reguláru. |
||
Tori Profil |
\s*? = jeden nebo víc bílých znaků. A místo .* použijte radši .*? , ať to nesežere všechno mezi prvním a posledním komentářem. (Nebo bez otazníků ale s modifikátorem "U"). Aha, a chtělo by to i modifikátor s pro víceřádkové komentáře.
|
||
astek Profil |
#3 · Zasláno: 24. 7. 2012, 15:18:01
preg_replace("#/\*\s?.*?\s?\*/#", "", $string); |
||
Keeehi Profil |
preg_replace("#/\*.*?\*/#", "", $string); |
||
Časová prodleva: 13 dní
|
|||
astek Profil |
.
|
||
Časová prodleva: 12 dní
|
|||
astek Profil |
Ahoj,
opět jsem se zasekl :-/ dle rad mám výraz: $string = preg_replace("#/\*.*?\*/#", "", $string); #wrapheader { min-height: 20px; height: auto !important; height: 120px; /* background-image: url('styles/subsilver2/theme/images/background.gif'); background-repeat: repeat-x;*/ /* padding: 0 25px 15px 25px;*/ padding: 0; } /* background-image: url('styles/subsilver2/theme/images/background.gif'); background-repeat: repeat-x;*/ Děkuji za rady |
||
Keeehi Profil |
#7 · Zasláno: 18. 8. 2012, 17:01:32
astek:
"#/\*.*?\*/#s" - aby tečka zahrnovala také znaky nového řádku, musíte přidat modifikátor s.
|
||
astek Profil |
#8 · Zasláno: 18. 8. 2012, 18:08:12
Keehi:
Funkční (snad) již ve všech případech, děkuji mnohokrát ;-) |
||
Časová prodleva: 12 let
|
0