Autor Zpráva
Majkelju
Profil
Zdravím!

Spouštím wkhtmltopdf z PHP jako exec('"../wkhtmltopdf/wkhtmltopdf.exe" "www.estiroad.com/export.php" "C:/EXTREM.pdf"'); , ale nic se neděje, ani chybu to nehlásí... Mám správně cesty? Myslím to tak, že k programu musím uvést přesnou cestu podle toho, odkud spouštím exec(), že? A rovněž musím uvést absolutní cestu, pokud chci převedený soubor uložit na uživatelův disk... Nebo ne? Našel jsem ještě jakési PHP bindings, ale nevím, jak je nainstalovat, na netu všichni tento problém řeší jen pod Linuxem...
Ugo
Profil
Majkelju:
raději bych ty cesty zadával absolutně, co se mi ale vůbec nezdá je to uzavření v uvozovkách
Majkelju
Profil
V jednom foru to tam kdosi radil, že je lepší to uzavřít... Jinak jsem teď zkusil různé varianty s uvozovkami a funguje jedině ('priklad'), nicméně se stejným výsledkem
PPs
Profil *
1. Pouzivaj absolutne cesty a to aj pre volanie wkhtmltopdf.exe
2. uvodzovky iba pre exec string
3. medzery medzi cestami
napr. exec('/usr/wkhtmltopdf/wkhtmltopdf.exe http://www.estiroad.com/export.php /dir/EXTREM.pdf"');

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0