Autor Zpráva
wordík
Profil *
Ahoj, potřebuji pomoci s tím, že mám kód na upload 3 obrázků, ovšem ve formuláři se nachází ještě další pole, které je nutno vyplnit, jinak to vyhodí chybovou hlášku - zde právě nastává problém, potřebuji, aby se uchovala hodnota všech inputů images[] při vyhození chybové hlášky (aby člověk nemusel znovu obrázky vybírat).

Když tam bude třeba pole jméno, tak vím, že se to dá udělat takto (samozřejmě ještě tam přidat nějaká ta ošetření, ale o to teď nejde), ale nevím, jak to udělat v mém případě, zkoušel jsem $_POST['images']['0'] nebo $_POST['images']['name']['0'] a nic :-(
<input type="file" name="images[]" value="$_POST['name']">

<input type="file" name="images[]" value="">
<input type="file" name="images[]" value="">
<input type="file" name="images[]" value="">

Jde to vůbec? Děkuji za pomoc.
Ugo
Profil
nejde to (potřebná data na serveru nejsou), ale je možné se podepřít berlemi
např.
- JS kontrola (ajax) - kdo nemá, musí znova vybírat soubory
- uložení do tempu, zobrazit že je soubor na serveru a v případě přepsání uploadovat znovu - mazat moc staré z nedokončených pokusů
wordík
Profil *
Díky, co se týká první možností, ta se mi líbí více (JS už má aktivováno v dnešní době většina uživatelů), protože ta druhá podle mně dost nepraktická.
Ovšem stejně nevím, jak pomocí JS tam tu hodnotu podstrčit, nemůžete mně někdo popostrčit nebo mi sem uvést příklad?
Ugo
Profil
javascriptem zkontroluj zbytek toho formuláře, když je to v pořádku tak ho odešli, jinak ho vůbec neodesílej aby sis ty data nesmazal
wordík
Profil *
Jo takhle, ok díky za popostrčení, snad to dám do kupy, tak jak jsem chtěl a bude to fungovat :-).

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: