Autor Zpráva
Jara
Profil *
Dobrý večer,

chtěl bych se zeptat, jak mám v php zabezpečit sloupec, kde vkládám např video z Youtube. Tam nemohu použít mysql_real_escape_string, protože by se video nezobrazilo. Takže jak to mám zabezpečit. Děkuji Vám!
Alphard
Profil
Proč by se nezobrazilo? mysql_real_escape_string() nemůže nic rozbít.
MartinR
Profil
co treba pri ulozeni do databaze pouzit htmlentities a na vystupu pak html_entity_decode ?
panther
Profil
MartinR:
zbytecne.

Jara:
Proc si myslis, ze mysql_real_escape_string() nejakym zpusobem ovlivnuje data skrz tuto funkci prohnana? Proc si to nejdrive nezkusis?
Jara
Profil *
Dobrý den,

aha já jsem to zkoušel při výstupu, takže se to asi používá při vložení do db?
Joker
Profil
Jara:
takže se to asi používá při vložení do db?
Ano, přesně tak.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: