Autor Zpráva
patriot02
Profil
Ahoj
hledám pomoc s kódem ,který by měl zobrazit náhodné video ze stránky xvideos.com
když jsi vemu například tento kód ,který normálně vlkádam na stránku
<iframe src="http://flashservice.xvideos.com/embedframe/2493195" frameborder=0 width=510 height=400 scrolling=no></iframe>
tak je u každého videa stejný jen se mění číslo "2493195" na jiné
neznáte nějakou možnost jak tyto videa "náhodně" zobrazovat nejlépe i s jménem videa?

Děkuji
ShiraNai7
Profil
Pokud na to nemají nějakou API, tak ne. ID můžeš zkoušet náhodné, ale nic ti nezaručí, že bude platné.
YOYO
Profil
Jak říká Shiranai, pokud to budeš generovat náhodně, nejspíš to často vyhodí "this video has been deleted". A získat název videa podle toho id nejspíš nepůjde.
patriot02
Profil
ShiraNai7, YOYO:
děkuju za odpověď a neznáte náhodou nějakou porno stránku která by měla API ?
Keeehi
Profil
Řekl bych, že účelem porno stránek není poskytovat API. Najdi si nějaké, kde kategorii náhodná videa mají a pak můžeš vykrádat odtamtud, stačí pokaždé vzít z té kategorie první video, náhodnost ti zajistí už ten pornoweb sám.
jjjj
Profil *
Dobrý den,

RedTube poskytuje API, mám za to.
patriot02
Profil
děkuju
patriot02
Profil
Dnes ráno jsem začal psát kód ,který by měl vyparsovat odkaz na první video ze stránky www.xvideos.com a poté z té vyparsované stránky vyparsovat kód pro přidání videa na web ,ale nějak jsem se zasekl zřejmě na regulárních výrazech chyba Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/users/patula02/testwww.6f.sk/web/csdf.php on line 11

<?php
//hledání odkazu na zobzazení videa
$url = file_get_contents('http://www.xvideos.com/');
$pattern = "\<p><a href=\"\/video.*\/.*\">.*<\/p><\/a>\";
preg_match($pattern, $url, $matches);
//zobrazení odkazu na stránku s videem
for($a=0;$a<count($matches);$a++)
{
echo ($matches[$a]);
}
?>
Alphard
Profil
To chcete při každém načtení stránky stahovat video? Bude to pomalé a oni vás možná brzo odříznou.
Použijte preg_match_all(), vytáhněte jednorázově idčka třeba ze 100 stránek, uložte je do vlastní databáze a pak vybírejte náhodné.

Uvedená chyba je způsobená chybným escapováním na 4. řádku, je to zřejmé z obarveného kódu. Jako okrajové oddělovače používejte třeba ~, nejsou s tím problémy jako s \.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: