Autor Zpráva
MichalKos
Profil *
Dobrý večer,
jelikož nějaké ty základy mám, jak načteno tak vše i odzkoušeno (MySql, PHP, HTML, CSS apod..) zkouším si udělat svůj menší RS nic složitého, akorát mě nastal problém, ať dělám co dělám nemohu přijít na to jak po přihlášení udělat samostatnej PHP - List který se zobrazí místo klasického přihlášení (Jméno, Heslo..) a bude tam moje "nastavení profilu" samozřejmě přihlášení i odhlášení mi funguje mám vše správně zapsáno v mysql vše se správně zapisuje pouze mám problém skrýt přihlášení a nahodit místo toho profil.
Děkuji za jakoukoliv radu, stačí i jen menší popíchnutí jsem schopný cokoliv přečíst naučit, baví mě to takže nejsem žádnej Hop Skok ale chci se naučit a pak napsat..Děkuji za pomoc :)
Alphard
Profil
Stránku skládáte dynamicky předpokládám.
Máte-li hotové přihlášení a jste-li schopen sestavit podmínku, jestli je uživatel přihlášen, můžete snadno includovat rozdílné soubory podle potřeby.
MichalKos
Profil *
No pokud jsem správně pochopil podmínku čímž si nejsem úplně jistý je že jsem si zadal
<?php
if($_SESSION['prihlaseny'] != 'ano')
    die("Nejsi přihlášený!.");
?>
<a href="login.php">Přihlásit se</a>

Který mě bohužel pořád nechal přihlášení, pokud je to celé špatně tak se omlouvám, a raději se pudu učit základy znovu..
Beavis
Profil
MichalKos:

<?php
session_start();
if($_SESSION['prihlaseny'] == 'ano') {
include 'profil.php';
}
else {
include 'prihlaseni.php';
} 
S tím, že si to samozřejmě upravíte podle svých proměnných.
MichalKos
Profil *
Includoval jsem to do loginu, bohužel mi to ale vyhodí že jsem zaplnil celou Databázi a podmínku to neprovede..už nevím co dělám špatně..
Alphard
Profil
Strohé informace neodpovídají žádném obvyklému problému.
MichalKos
Profil
Tak jsem se již dokopal k tomu aby se mi obejvil "profil" už vidím že jsem online že jsem přihlášený, zatím mě nejde odhlásit ale to už vím proč, pouze zatím nevím i nadále jak se zbavit toho přihlašování pokud to pomůže takto to mám, omlouvám se pokud jsem přehlídl nějakou chybu

 <?php
        if(isset($_SESSION['prihlasen']) and $_SESSION['prihlasen']==1){
          echo "<strong>Přihlášený uživatel</strong>: ".$_SESSION['login'] . " | <a href='logout.php?logout=yes'> Odhlásit se</a>";
        }else{
          echo "Nejsi přihlášen | <a href='index.php?page=registrace'> Registrace</a> | <a href='index.php?page=login'> Login</a>";
        }
      ?>
<div id="prihlaseni">
<h2>Přihlášení</h2>
<ul class="prihlaseni">
<form action="administrace/prihlaseni/prihlasuji.php" method="post">
  <input type="hidden" name="sent" value=""/>
    <input type="text" name="jmeno" maxlength="32"/> <strong>Už. jméno</strong> <br/>
    <input type="password" name="heslo" maxlength="32"/> <strong>Heslo</strong> <br/>
  <input type="submit" name="send" value="Přihlaš"/>
</form>
</div>
</ul>
Alphard
Profil
Musíte mít patřičný úsek kódu v patřičné větvi podmínky, tedy v else větvi, ne na konci za podmínkou.
MichalKos
Profil
Děkuji něco málo sem zde ještě početl a už mi to až na odhlášení funguje tak to snad ještě doladím.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0