Autor Zpráva
laijk
Ahojte, dnes keď som si zapol localhost tak som zistil, že mi nefunguje jedna funkcia, rýchlo som pozrel na stránku na nete či tam ide - a tam funguje, pozeral som niekoľko minút do kodu a nezistil som žiadnu chybu, dokonca pod ňou je taká istá funkcia ibaže s inými hodnotami- tá funguje, nieje problem ani v DB, skúsil som telo funkcie vypísať rovno na stránku a tam to ide, dokonca som si vypisoval postupne všetky premenné či niekde nepredáva prázdnu ale všetko sedí ako má, potom mi to nedalo tak som tú stránku upol na internet (na tú moju) a tam to funguje- nechápem ako je to možné, reštartoval som apache, potom aj notebookk a nepomohlo, vypisuje mi toto:
Warning: extract() expects parameter 1 to be array, boolean given in C:\xampp\htdocs\w\index.php on line 18
Darker
Bohužel, tohle nestačí k tomu, abychom ti poradili. Do proměnné předávané funkci extract se dostala špatná hodnota. Vzhledem k tomu že to je boolean (true/false) hádal bych, že některá funkce předtím vrátila false, protože nemohla vrátit to co měla.
Může to být tím, že tam chybí nějaký soubor.
Minimálně dej vědět na jaké verzi PHP to funguje a na jaké ne.
laijk
na hostingu je 5.2 - tam to ide, nalocale to nejde a tu mám 5.4.4, ono mi to ešte včera išlo lebo ja vždy keď si upravím kód tak si refrešnem stránku či to funguje, tento dotaz mi nepredá žiadnu hodnotu:
$dotaz = 'SELECT user_login FROM users WHERE user_id = '. $id_autora;
-pričom pod tým mám takú istú funkciu kde sú iba zmenené 2 hodnoty a tam to ide
EDIT: chyba bola, že som zmenil jednému autorovi na localhoste user_id a tak keď jedno nenašlo tá funkcia vôbec nefungovala

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0