Autor Zpráva
začátečník
Profil *
Dobrý den,

prosím Vás jak uravím v níže uvedeném scriptu tlačítko vstoupit tak aby po odeslání FRM mi automaticky najela stránka page.html???

<form method="post" action="https://admin.smartemailing.cz/form.php?form=842" id="frmSS842" onSubmit="return CheckForm842(this);">
     <table width="250" border="0" cellpadding="2" class="myForm">
         <tr>
     <td><span class="style4">Email:</span></td>
     <td><input type="text" name="email" value="" size="30" /></td>
 </tr><tr>
     <td><span class="style4">Jméno:</span></td>
     <td><input type="text" name="CustomFields[2]" id="CustomFields_2_842" value="" size="30"></td>
 </tr><input type="hidden" name="format" value="h" />
         <tr>
             <td>&nbsp;</td>
           <td>
                 <div align="center"><br />
                     <input  class="tlacitko"type="submit" value="Vstoupit" />
                     <br/>
           </div></td>
         </tr>
     </table>
 </form>


Děkuji všem za konkrétníé radu.... onlouvám se ale nejde mi to .
panther
Profil
začátečník:
if ($_POST['format']) {
    header ('Location: http://example.com/page.html');
    exit;
}

Asi ale budes chtit testovat i hodnoty v promennych, ty budou nad presmerovanim.


Druha varianta je nasmerovat na chtenou stranku cely formular, tedy atribut target.
začátečník
Profil *
dekuji a kam bych to mel prosim do scriptu primo umistit? Omlouvam se
panther
Profil
začátečník:
na zacatek https://admin.smartemailing.cz/form.php.

Nebo, atribut target je u formulare, r. 1 v tebou uvedenem kode.
začátečník
Profil *
at to umistim kam chci asi to neni ono porad mi to odkazuje pak na http://example.com/IF :(


OMLOUVAM SE ... POKUD MOZNO NEBUDU S TIMTO DALE ZAPASIT A NEKOHO ZATEZOVAT
panther
Profil
začátečník:
at to umistim kam chci asi to neni ono porad mi to odkazuje pak na http://example.com/IF :(
nikdo nevidi, co kam a jak umistujes, nemuzes prece ocekavat konkretni radu na reseni tohoto 'problemu'.
začátečník
Profil *
pardon - doplnuji:

 <form method="post" if ($_POST['format']) {header ('Location: ./page.html'); action="https://admin.smartemailing.cz/form.php?form=842" id="frmSS842" onSubmit="return CheckForm842(this);">
     <table width="250" border="0" cellpadding="2" class="myForm">
         <tr>
     <td><span class="style4">Email:</span></td>
     <td><input type="text" name="email" value="" size="30" /></td>
 </tr><tr>
     <td><span class="style4">Jméno:</span></td>
     <td><input type="text" name="jmeno" id="CustomFields_2_842" value="" size="30"></td>
 </tr><input type="hidden" name="format" value="h" />
         <tr>

             <td>&nbsp;</td>
           <td>
             <div align="center"><br />

                     <input  class="tlacitko"type="submit" value="Vstoupit" />
                   <br/>
           </div></td>
         </tr>
     </table>
 </form>
preca1
Profil
začátečník:
Zdravim,
podle mě v tom máš docela zamtek. Asi nechápeš rozdíl mezi HTML a PHP. Doporučuju ti nejdřív si zkusit napsat jednoduchou statickou stránku a tu postupně rozšiřovat o dynamičnost, nebo ten úkol zadat někomu jinému.

Můžeš prosim tě napsat, o co se vůbec pokoušíš a co si doteď vyzkoušel? Třeba existuje lepší řešení.
panther
Profil
začátečník:
samozřejmě, že nemůžeš takhle vložit PHP do HTML, navíc jako nějaký... pseudo HTML atribut. Nic jiného se totiž kromě atributů vedle HTML značek do závorek nepíše.

Bez pomoci někoho zkušenějšího se dále asi nepohneš, stejně budeš, předpokládám, potřebovat data z toho formuláře, které uživatel vyplní, zpracovat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: