Autor Zpráva
Tomáš Adámek
Profil
Zdravím. Řeším zajímavý problém a zatím jsem nenašel řešení. Pokud na stránce A udělám jen přesměrování pomocí hlavičky na stránku B, nenašel jsem způsob, jak na stránce B poznat, že k tomu přesměrování došlo. Samozřejmě, pokud bych měl možnost tu stránku A ovlivnit, je to jednoduché, ale nemám... Víte někdo o něčem?
Fisir
Profil
Reaguji na Tomáše Adámka [#1]:
Zkontroluj hlavičku referrer.
Tomáš Adámek
Profil
Fisir:
Přesměrování header('Location:.... Referrer nenastavuje. To by bylo samozřejmě snadný.
nevimco2
Profil
A co při přesměrování předat nějaký parametr u kterého by se ověřovala validita ? Např: stranka.php?kod=350050&klic=175120
Kde by se "kod" rovnal dvojnásobku kliče (nebo kokoliv jiného) a klič by byl čas ve tvaru hh:mm:ss bez teček. Jen nápad ...
Tomáš Adámek
Profil
nevimco2:
...ano, ale já psal, že stránku A (kde je to přesměrování) nemám možnost ovlivnit. A potřeboval bych zjistit, že na můj web se přišlo právě přes tohle přesměrování. Troch konkrétněji: Někdo si koupí doménu nejvetsiparohac.info a tam udělá tohle přesměrování na můj osobní web. Já ale v hlavičkách nejsem schopen rozpoznat, že přichází zrovna tudy, abych návštěvníka... třeba přesměroval jinam ;-)
Jan Tvrdík
Profil
Tomáš Adámek:
V tom případě máš prostě smůlu. Není z čeho tu informaci získat.
nevimco2
Profil
Nevím jestli to poůže, ale něco tu je ohledné výše zmíněné funkce Referrer ...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: