Autor Zpráva
Bumba
Profil *
Ahojte, moc by se mi hodila vaše pomoc. V PHP se skoro vůbec nevyznám, tak prosím trpělivost :)

Mám script a po instalaci a následném vymazání install složky hází tuto chybu:
Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/u748085584/public_html/inc/t_functions.php on line 690

je to konkrétně tento úsek ( pod case 1010 ), vím, že tam něco chybí, ale nevím, jak to napravit, kam ten příkaz nasměrovat, nebo jak se to říká :)) Nevadilo by ani, kdyby byla nějaká cesta, jak to úplně zablokovat, po obyčejném smazání řádku mám pak akorát prázdnou stránku, takže to asi nejde :D

case 1009 :
             $q = mysql_query( "select abs(sum(amount)) as result from th_history where type='Processed_Withdrawal' and DATE(date)=CURDATE()" );
             break;
         case 1010 :
             ( );
             break;
         case 1011 :
             $q = mysql_query( "select count(userid) as result from th_users where o_l=1" );
             break;


Celý kód je zde: http://pastebin.com/yC3eBS32

Děkuji moc, byl bych vám moc vděčný.

Hezký den, Petr
nevimco2
Profil
Dobrý den,
můžu se zeptat k čemu slouží case 1010 ? Mám na mysli (); ?
Bumba
Profil *
To právě, že nemám vůbec tušení.. heh (možná něco jako počet online uživatelů, ale to si nejsem vůbec jistý..)
Právě, jestli se to nedá nějak vyčíst z toho kódu, pokud ne, tak aspoň jak to nějak zablokovat nebo tak něco..
nevimco2
Profil
A zkusil jse to (); uzavřít do komentáře nebo smazat a pak spustit skript ?
Bumba
Profil *
Když to dám do komentáře nebo smažu, tak to hází chybu (je definovaná na konci scriptu úplně).

Jinak teď jsem si všimnul, že kousek pod tím, je toto:
  }
     if ( in_array( $type, $sets3 ) )
     {
         $q = mysql_query( "select message as result from th_announce where id=1" );
     }
     if ( $type == 1010 )
     {
         return $vo->count_users( );
     }
     else
     {
         return mysql_result( $q, 0, "result" );
     }
 }

Tak jestli to s tím nemá náhodou nějakou spojitost? (soudím podle čísla 1010) :D
Teď budu na chvíli pryč, každopádně děkuji za všechny rady, snad se to nějak vyřeší :)
nevimco2
Profil
Ta chyba říká, že tam máte ) navíc, tak bych se díval po tom.
Majkl578
Profil
Ten kód na Pastebinu neodpovídá chybové hlášce, kterou uvádíš. Příště si dej aspoň tu práci, aby script byl totožný s tím, který danou hlášku produkuje.

Na řádku 702 jsou špatně závorky:
case 1010 :
    ( );
    break;
Odstraň je.

Na řádku 1926 je špatně použita reference (produkuje hlášku Call-time pass-by-reference has been removed):
parse_str( $res, &$res1 );
Odstraň ampersand (&).

Jiné syntaktické chyby tam nejsou.
Bumba
Profil *
Ten kód na pastebinu je opravdu ten, který to má být. Jen nechápu, proč je řádkování jiné než např. v notepadu nebo kdekoliv jinde..
Každopádně díky za poznatky, zítra zkusím a dám vědět.
Bumba
Profil *
Tak jsem vymazal ty závorky i odstranil ampersand a pořád nic.. hází to chybu, že script není pravděpodobně nainstalován správně (přitom instalace proběhla v pořádku..)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: