Autor Zpráva
dragon124
Profil
Dobrý den,
Chtěl bych se vás zeptat, jak v PHPku přeskočit v souboru třeba na pátou řádku a jestli to de rovnou, nebo jestli musim na ní siákat po jednom řádku (čtyřikrát poskočim o jeden řádek)
P5edem děkuji za všechny odpovědi...
ShiraNai7
Profil
Po jednom řádku.. bez přečtení souboru nemůžeš vědět, kde jsou konce řádků.
Majkl578
Profil
Nejlépe asi načítat skrze buffer soubor po částech a hledat čtvrtý výskyt odřádkování a ukládat si pozici. Následně použít fseek.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: