Autor Zpráva
pedro-7
Profil
prepojil som to cez $_GET['']a nejde to stale zobrazit nevite kde moze byt chyba?
                        <?php
               $subor=$_GET['toto'];
   echo '<img src=\"$subor.jpg \">';
               ?>
kikinet
Profil
pedro-7:
<?php
   $subor=$_GET['toto'];
   echo "<img src=".$subor.".jpg>";
?>

takto to funguje na mojem webu. Vyzkoušej to
abc
Profil
pedro-7:
   $soubor=$_GET['toto'];
   echo "<img src=$soubor.jpg>";
Rellik
Profil
pedro-7:
$soubor=$_GET['toto'];
   echo '<img src="'.$soubor.'.jpg">';
můžeš si vybrat... ;)
whoami
Profil
pedro-7:
   $soubor=$_GET['toto'];
   echo "<img src={$soubor}.jpg>";
Jooo asi můžeš (máš z čeho)..
   echo "<img src={$_GET['toto']}.jpg>";
A doporučuji pokud nemáš automaticky ošetřené $_GET vyzkoušet.: http://foo.bar/?toto=none.png" onerror="alert(1);

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: