| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| pedro-7 Profil |
Dobry mam setcookie ktory je podla mna bezchybny len to mam na localhoste a nechce mi to proste ist nechcem mi do neho ulozit informacie ktore potrebujem pre prihlasenie tu je php kod aj s chybou ktora mi naskakuje..
<?php
setcookie('meno','',time());
setcookie('heslo','',time());
mysql_connect("localhost","","") or die ("neda sa pirpojit");
mysql_select_db("portal") or die ("neda sa pripojit ");
$vysledok=mysql_query("SELECT povolenie,heslo,login
FROM uzivatelia
WHERE login = '{$_REQUEST['meno']}'");
if(!mysql_fetch_object($vysledok))
{
echo "Tento uźivatel neexistuje.";
exit;
}
if(mysql_result($vysledok,0,"heslo") !="{$_REQUEST['heslo']}")
{
echo "Toto heslo neexistuje";
exit;
}
setcookie('meno',$_REQUEST['meno'],time()+3600);
setcookie('heslo',$_REQUEST['heslo'],time()+3600);
?>Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Levtrigo\www\redakcny\index2.php:1) in C:\Levtrigo\www\redakcny\index2.php Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Levtrigo\www\redakcny\index2.php:1) in C:\Levtrigo\www\redakcny\index2.php Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Levtrigo\www\redakcny\index2.php:1) in C:\Levtrigo\www\redakcny\index2.php Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Levtrigo\www\redakcny\index2.php:1) in C:\Levtrigo\www\redakcny\index2.php Moderátor Joker: Dal jsem chybové hlášky mimo [>pre]
|
||
| Joker Profil |
#2 · Zasláno: 4. 11. 2012, 20:49:21
pedro-7:
Viz Nejčastější potíže s PHP (FAQ). |
||
| pedro-7 Profil |
#3 · Zasláno: 4. 11. 2012, 20:51:57
dal som to aby nebola ziadna medzera ani echo medzi <?php ?> a stale nejde vkuse to iste..
|
||
| Joker Profil |
#4 · Zasláno: 4. 11. 2012, 20:54:34
pedro-7:
Mezi <?php a setcookie mezera být může, ale nesmí být před <?php, jak je třeba na řádku 1 v ukázce.
|
||
| pedro-7 Profil |
#5 · Zasláno: 4. 11. 2012, 20:55:22
nemam ani tu medzeru hore vsetko ako kazali..
|
||
| Tori Profil |
#6 · Zasláno: 4. 11. 2012, 21:00:00
BOM?
|
||
| pedro-7 Profil |
#7 · Zasláno: 4. 11. 2012, 21:05:42 · Upravil/a: pedro-7
a nejde mi ani funkcia header(LOCATION:www) proste neviem kde to mam najst a to bom v pspad editore neviem najst ten program 2
no tak zaskrtol som to aj v pspadu ale stale to nejde |
||
| Joker Profil |
#8 · Zasláno: 4. 11. 2012, 21:10:42
pedro-7:
Ano, header je stejný případ, viz odkaz v mém příspěvku ([#2]). Kdyžtak ve druhé části té chybové hlášky v závorce je: (output started at C:\Levtrigo\www\redakcny\index2.php:1) |
||
| pedro-7 Profil |
#9 · Zasláno: 4. 11. 2012, 21:13:48 · Upravil/a: pedro-7
jj tak je to bom napise mi tam 1 lenze ked zrusim bom stale nejde nemam dat do head este utf-8???
konecne mi to ide musel som vypnut bom aj na prvom dokumente ktory som mal... ktory mi zadaval udaje do $_REQUEST |
||
|
Časová prodleva: 13 let
|
|||
0