Autor Zpráva
Fisak
Profil
Dobrý den. Dal by jse uložit údaj do paměti prohlížeče nebo jinak bez použití $_POST, $_SESSION, $_COOKIES a $_GET ?? rád bych aby když člověk klikne na formulář se dostal ze stránky x.php na stránky y.php a vzal si sebou tento údaj. Ten by se ovšem po opuštění y.php vymazal z paměti. Děkuji za každou radu.
abc
Profil
local storage
Norman
Profil
Fisak:
Proč nemůžou býti použity globální proměné, jakej k tomu máš důvod ?
Fisak
Profil
Norman:
$_POST při aktualizaci stránky se zeptá jestli chci znova odeslat formulář, session s cookies se nesmažou pokud kliknu na nějaký odkaz a pak se vrátím tak budu tam kde jsem skočil což já nechci a get používám teď a má to problém s delšími řetězci ...
Norman
Profil
Fisak:
No proč tedy nevyužiješ session a potom aby ti to nepřekáželo tak unset?
abc
Profil
Po zpracování formuláře přesměruj uživatele na jinou stránku

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0