Autor Zpráva
dragon124
Profil
Dobrý dem,
Vzhledem k tomu, že cpát pole do hidden formuláře je hloupost, tak jsem vymyslel, že by bylo dobré udělat session, ale problém je v tom, že se mi na internetu nepodařilo najít, jak se dělá v nových verzích PHP (PHP 5.4)
Prosím poraďte, jak udělám session?
A půjde do ní dát pole?
DJ Miky
Profil
dragon124:
problém je v tom, že se mi na internetu nepodařilo najít, jak se dělá v nových verzích PHP (PHP 5.4)

Mohl jsi nejdřív zkusit manuál:
http://www.php.net/manual/en/session.examples.basic.php
Příklad tam na to je.

A co se týče datových typů, ano, do session lze vložit pole, dokonce i objekty.
dragon124
Profil
Omlouvám se za špatně položený dotaz, jde mi o to, že přeci nemohu napsat
$_SESSION['pole[$cislo]] ;
To mi nefunguje
Taps
Profil
dragon124:
vlož sem celý kod.
Tori
Profil
dragon124:
Tohle jste myslel?
$_SESSION['pole'] = array(3 => 'baf!');
$cislo = 3;
echo $_SESSION['pole'][$cislo];
dragon124
Profil
Děkuji, bohužel jsem narazil na problem, který se mi ovšem zdá být němožný.
Prý mám vyčerpanou paměť. Paměti mam ale hodně a krátký PHP script jí nemůže sežrat 128MB...
Navíc problém nastane na začátku..
pcmanik
Profil
dragon124:
Ukáž nám svoj kód, ťažko poradíme ked ho nevidíme.
dragon124
Profil
Vždy nastane problém na této řádce:
$_SESSION['smetoda'][$cislo][1]=1;
Je to ve while a děje se to dvakrát.
Už jsem před tím udělal všechny náležitosti, jako inicializovat session, nebo říct, že session "smatoda" je pole...
Tori
Profil
dragon124:
Můžete ukázat celý kód? Zaplnění paměti je nejspíš někde jinde (např. úpravy obrázků žerou hodně paměti).

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: