Autor Zpráva
Dia
Profil
Zdravím Vás,

potřebovala bych pomoct s chybou na našich stánkách: http://www.kovokubik.cz/

Stále něco upravuju, ale je tam pořád, akorát se mění řádek chyby.

Chyba je tato:


Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /mnt/data/accounts/k/kovokubik/data/www/index.php:2) in /mnt/data/accounts/k/kovokubik/data/www/index.php on line 7

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /mnt/data/accounts/k/kovokubik/data/www/index.php:2) in /mnt/data/accounts/k/kovokubik/data/www/index.php on line 7


Můžete prosím Vás někdo poradit jak to vyřešit?

Pro jistotu index:



Děkuji :-)
Joker
Profil
Dia:
Nejčastější potíže s PHP (FAQ) máte pročtené?
Dia
Profil
No pročetla jsem si to a hledala jsem i různě na netu, ale já tu chybu prostě nemůžu najít....třeba je to kódováním, nevím....Co by jste mi navrhli udělat, ať je ta chyba už pryč? Děkuji.
jenikkozak
Profil
Dia:
Nedávejte ten první javascript úplně nahoru. Přidejte ho k tomu druhému (display_mail.js).
Dia
Profil
Ještě že jsou dneska lidé, kteří umí poradit :-)
Díky :-)
Ale bohužel žadná změna, akorát se chyba objevila na řádku 6.
Rfilip
Profil
Je obrázek kompletní kod? Nesedí mi číslo řádku chyby a kod v obrázku:
Dle hlášky je session_start() na 6 řádku ale podle obrázku je na 4 řádku.
Dejte sem znovu kompletní kod ale ne obrázkem.
Dia
Profil
dobře :-)


<?php

ob_start();
session_start();

include 'sql_conf.php';
require "func.php";
if ($_GET['clanek'] == 'prihlasit')
{
$db_spojeni = mysqli_connect (SQL_HOST, SQL_USERNAME, SQL_PASSWORD, SQL_DBNAME);
mysqli_query ($db_spojeni, "SET NAMES 'utf8'");
$id = iduzivatele ($_POST['jmeno'], $_POST['heslo'], $db_spojeni);
if ($id != 0)
$_SESSION['id'] = $id;
}
else if ($_GET['clanek'] == 'odhlasit')
{
unset ($_SESSION['id']);
}

?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs" lang="cs">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

<script src="js/prototype.js" type="text/javascript"></script>
<script src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder" type="text/javascript"></script>
<script src="js/lightbox.js" type="text/javascript"></script>

<!-- -->
<link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styl.css" media="screen" />
<!--[if lte IE 7]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="iestyl.css" media="screen" />
<![endif]-->

<script src="display_mail.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript" src="http://caragabriel.com/cb.php"></script>

<title>Kovošrot Kubík</title>
</head>
<body>
<div id="okraj">
<div id="kontejner">
<div id="hlavicka">

</div>
<div id="telo">
<div id="navigace">
<ul id="menu">
<li>
<a href="index.php?clanek=uvod">Úvod</a>
</li>
<li>
<a href="index.php?clanek=kovy">Kovový odpad</a>
</li>
<li>
<a href="index.php?clanek=vraky">Likvidace autovraků</a>
</li>
<li>
<a href="index.php?clanek=elektro">Elektroodpad</a>
</li>
<li>
<a href="index.php?clanek=dily">Náhradní díly</a>
</li>
<li>
<a href="index.php?clanek=galerie">Galerie</a>
</li>
<li>
<a href="index.php?clanek=kontakt">Kontakt</a>
</li>
<?php
require 'admin.php';
if (isset($_SESSION["id"])):
?>
<li>
<a href="index.php?clanek=zmenahesla">Změnit heslo</a>
</li>
<li>
<a href="index.php?clanek=odhlasit">Odhlásit</a>
</li>
<?php else:?>
<li id="oddel">
<a href="index.php?clanek=prihlasit">Přihlásit</a>
</li>
<?php endif?>
</ul>
</div>
<div id="obsah">
<?php
if ((string)$_REQUEST["clanek"]=='' or (string)$_REQUEST["clanek"]=='uvod')
{
$db_spojeni = mysqli_connect (SQL_HOST, SQL_USERNAME, SQL_PASSWORD, SQL_DBNAME);
mysqli_query ($db_spojeni, "SET NAMES 'utf8'");

$objekt_vysledku = mysqli_query ($db_spojeni, 'SELECT popis FROM akce');
$radek = mysqli_fetch_array ($objekt_vysledku)
?>


<?php
}
?>
<div id="posun">
<?php ukazclanek() ?>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div id="paticka">

</div>
</body>
</html>
<?php ob_end_flush(); ?>end_flush(); ?>
Rfilip
Profil
otvírací <?php musí být na první řádku (pokud počítám dobře máte ho na 3). Před ním nesmí být nic (ani mezera či řadek) jinak se hlavičky odešlou a session_start() nebude fungovat
Dia
Profil
Děkuju za odpověď :-)

posunula jsem <?php jak jste říkal ( i to pod ním), ale pořád je tam chyba, tentokrát na řádku 3

http://www.kovokubik.cz/



<?php
ob_start();
session_start();
include 'sql_conf.php';
require "func.php";
if ($_GET['clanek'] == 'prihlasit')




Já nevím fakt.....
Rfilip
Profil
Tak to bude BOM. Jaký používate editor?
Dia
Profil
Upravuju web přes TC, takže poznámkový blok. O tom BOM jsem četla, ale nevím jak to nastavit.
Rfilip
Profil
V poznamkovym bloku to nastavit nejde, musite pouzit pspad.
Dia
Profil
Tak stáhla jsem si PsPad, zaškrtla jsem Ident. byty v kódovaní UTF-8,

dala jsem kodovani v UTF-8, i CP1250 jsem zkoušela, ale nic.....
Rfilip
Profil
Ve FAQ (zde) to je dobře vysvětlený
Dia
Profil
Rfilip:
Ano dívala jsem se....zkoušela jsem co tam píšou, si s tím pohrát, ale změna žádná. Mylíste, že bych Vám mohla dát přístup a mrkl by jste se mi, co by tam ještě mohlo být, že bych si to potom opravila?

Děkuji.
Rfilip
Profil
Ano mrknu se na to, udaje mi muzete poslat na mail co mam v profilu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: