Autor Zpráva
DummyBoy
Profil *
Mam problém v tom že mam soubor a vněm includuju nějaký knihovny pro získání určitých proměných které pak předávám do vygenerovaného obrázku jako text. Mam kod ve smysluslu:

<?php

      include("Core.php");
      
      header('Content-Type: image/png;');  
      
      $im = @imagecreatefrompng('obrazek.png') or die("Err Code: #1"); 
      $text_color = imagecolorallocate($im, 197,197,199);
      $text= 'Ahooj'; 

      $font = 'arial.ttf'; 
      
      imagettftext($im, 16, 0, 20, 36, $text_color, $font, $text); 
      
      imagedestroy($im); 

?>

Takže jakmile includuju knihovnu tak mě PHP nahlásí chybu že už odesílám header v knihovně. Jaké je řešení našel jsem něco ve smyslu že by se vymazal poslaný buffer atd. ale nevim přesně jak to použít.

Děkuji za pomoc.
Davex
Profil
V té chybě je většinou číslo řádku, kde k výstupu došlo. Pokud je to první řádek, tak v souboru Core.php nesmí být na začátku před otevírací značkou <?php prázdný řádek ani BOM. V tom souboru nesmí být ani žádný jiný výstup, který by se provedl během vkládání, takže třeba ani echo mimo funkce nebo jakýkoliv znak nebo prázdný řádek za uzavírací značkou ?>.
DummyBoy
Profil *
Díky moc za odpověď. Vůbec mě nenapadlo že by to mohl být BOM a to i přesto že to kodoval nějak cizák. To bude asi tím že jsem si na takové stupidnosti už odvykl :D. Ještě jednou děkuju za odpověd.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: