Autor Zpráva
walkerman
Profil
Zdravím, potřeboval bych pomoct.. Nejde mi vypsat jméno uživatele a už si nevím rady.. zde je moje registrace.php a profil.php
Registrace.php
<!DOCTYPE HTML>
<html>
<head>
<title>Buďte nejlepší boxer</title>
<meta charset="windows-1250" />
<meta name="Author" content="">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/reset.css">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/structure2.css">
</head>

<body>
<?php
include "./nastaveni.php";// připojení k databázi

if(isset($_POST['submit'])) {

  $nick = mysql_real_escape_string($_POST['nick']);
  $heslo = mysql_real_escape_string($_POST['heslo']);
  $over_heslo = mysql_real_escape_string($_POST['over_heslo']);
  $md5_heslo = md5($heslo);
  $email = mysql_real_escape_string($_POST['email']);
  
  /* --- KONTROLA ZADANÝCH ÚDAJŮ --- */
  if($nick==""){
    echo'Nebyl vyplněn nick!';
  }
  else if($heslo==""){
    echo'Nebylo vyplněno heslo';
  }
  else if($over_heslo==""){
    echo'Nebylo vyplněno ověřovací heslo';
  }
  else if($heslo!=$over_heslo){
    echo'Vyplněná hesla se neshodují';
  }
  else if($email==""){
    echo'Nebyl vyplněn email';
  }
  else{
    $sql= mysql_query("INSERT INTO uzivatele VALUES ('','$nick','$md5_heslo','$email')") or die(mysql_error());
    echo'Registrace byla úspěšně dokončena!';
  }
}
?>
<form action="#" method="post" class="box login"> 
    <fieldset class="boxBody">
      <label>Uživatelské jméno</label>
      <input type="text" name="nick" value="<?php if(isset($_POST["nick"])){echo $_POST["nick"];}?>" size="25" tabindex="1" />
      <label>Heslo</label>
      <input type="password" name="heslo" value="" tabindex="2" required>
          <label>Heslo znovu</label>
      <input <input type="password" name="over_heslo" value="" tabindex="2" required>
     <label>Email</label>
      <input type="text" name="email" value="<?php if(isset($_POST["email"])){echo $_POST["email"];}?>" tabindex="1" required>
    </fieldset>
    <footer>
        Přihlášení <a href="index.html">ZDE</a>
      <input type="submit" name="submit" class="btnLogin" value="Registrovat" tabindex="4">
    </footer>
</form>
<footer id="main">
<b>Registrací souhlasíte s <a href="pravidla.php">pravidly.</a> </b>
</footer>
</body>
</html>
Profil.php
<?php
session_start();
?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html>
<head>
<title>Free Css Layout</title>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1240">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/styles.css" />
</head>
<body>
<?php
  if($_SESSION['login']!=""){
    echo'<strong>

<div id="container">
<div id="header"><h1><a href="http://www.free-css.com/free-css-layouts.php">Free CSS Layouts</a></h1></div>
  <div id="wrapper">
    <div id="content">
      <p><strong></strong></p>
      <p>odio hendrerit proin vitae dignis nibh ac justo id congue. Amesintesque vel curabitae volutpat donec alique nasceleifendimentesque montesque rhoncus quis eros. Vestnunc nonummy</p>
      <p>Montegeraliquam sed pede in cursus praesenec vestas rhoncus wisi at wisi. Condisseloborttis enim et ipsum mauristie id felit adipiscipit ac auctortorttitor sempor. Vitantesqueat sempus non sed et mus sit vivamus purus netus hendiment. Pretiuma diam et id tempus dolor por wisi sed volutpat facilisi.</p>
      <p>Wisiet sus adipit phasellentum elit condissim consecteturpiscing sapien vivamus et congue. Utvel tris quismod cursus liberos elit nisse curabitur tur parturpis tellenterdum. Semperligula curabitae tellentesque nulla trices vestas ristibulum id justo auctor facinia. Natisdonec consequat nibh pellus.</p>
      <p>Vestibusodio euisque id elerisus lacus tincidunt sit malesuada lacus pellus parturpiscing. Pellenterdumat maecenatoque cras a magna nibh et quis diam ames et. Laoremvolutpat ac dolor eget eget temper lacus vestibus velit lacus venean. Magnaipsum tellus morbi leo aliquat nulla convallis pellentesque.</p>
    </div>
  </div>
  <div id="navigation">
    <p><strong>Navigation Here</strong></p>
    <ul>
      <li><a href="http://www.free-css.com/">Free CSS Templates</a></li>
      <li><a href="http://www.free-css.com/free-css-layouts.php">Free CSS Layouts</a></li>
    </ul>
  </div>
  <div id="extra">
    <p><strong>More stuff here.</strong></p>
    <p>sit malesuada lacus pellus parturpiscing. Pellenterdumat maecenatoque cras a magna nibh et quis diam ames et. Laoremvolutpat ac dolor eget eget temper lacus vestibus velit lacus venean. Magnaipsum tellus morbi leo aliquat nulla convallis pellentesque.</p>
  </div>
  <div id="footer">
    <p>Footer</p>
  </div>
</div>
</body>
</html>
</strong> <a href="logout.php">Odhlásit</a>';
  } else {
    echo'Tato stránka je přístupná pouze přihlášeným uživatelům!';
  }
?>
Předem děkuji za každou radu, jsem začátečník tak se mnou mějte prosím strpení. Budu rád i za každej článek, kterej by mi pomohl
Joker
Profil
walkerman:
Zajímavější než skript pro registraci by byl spíš skript pro přihlášení.
walkerman
Profil
A mohl by jsi mi říct včem popřípadě mi to pozměnit ??

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: