Autor Zpráva
Slavo
Profil
Zdravim Vas mam taky mensi problem... na stranke mam kod:
 $db_connect=mysqli_connect("localhost","root","","matura",3306);
              $db_connect->set_charset("utf8");
              if(!$db_connect)
              {
                  echo "Connect->incorrect";
                  echo "<br />";
                  echo "Details incorrect-connect :",mysqli_connect_error();
                  exit(); 
              }

              $limit=48;
              
              $query = "SELECT count(id) FROM photos WHERE value=".$_GET['id']." GROUP BY id";
              $result = mysqli_query ($db_connect, $query);
              $pages = mysqli_num_rows($result);        
              
              $pages=ceil($pages / $limit);
              
              $page=(isset($_GET["page"])) ? (int)$_GET["page"] : 1;
              $start=($page - 1) * $limit;

              $object_results_photo_gallery=mysqli_query($db_connect,"SELECT value,name FROM photos WHERE value=".$_GET['id']." ORDER BY id ASC LIMIT $start,$limit");
              $num_rows=mysqli_num_rows($object_results_photo_gallery);
              if(!$object_results_photo_gallery)
                {
                  echo "SQL-error";
                  echo "<br />";
                  echo "Details incorrect-sql-error",mysqli_error($db_connect);
                  exit();
                }
                
              if($num_rows !=0)
              {
                while($row=mysqli_fetch_array($object_results_photo_gallery))
                  {
                    echo "<a href='photo_gallery/".$row['name'].".jpg' rel=\"lightbox[roadtrip]\"><img class=\"gallery-details-pictures\" src='photo_gallery/".$row['name'].".jpg' /></a>";  
                  }                                         
              }
              else
                echo "V galerii sa nenachadzaju ziadne obrazky";
                
              echo "<div id=\"pagination\">";                            
                if($pages>=1 && $page <=$pages)
                  {
                    for($x=1; $x<=$pages; $x++)
                      {
                        echo ($x==$page) ? '<strong><a href="?id='.$_GET["id"].'&&page='.$x.'">'.$x.'</a></strong> ' : ' <a href="?id='.$_GET["id"].'&&page='.$x.'">'.$x.'</a> ';
                      }
                  }        
              echo "</div>";    
             mysqli_free_result($object_results_photo_gallery);

tento sluzi na vypisanie fotiek z db + dole je strankovanie
dalej nasleduje html kod
a potom tento kod:

            <h2>Rýchla sráva</h2>
            <form method="post" action="gallery-details.php">
              <div id="left-inputs">
                <input type="text" class="inputs" name="name" value=" Meno" onFocus="if(this.value==' Meno'){this.value=''}" onBlur="if(this.value==''){this.value=' Meno'}" />
                <input type="text" class="inputs" name="email" value=" E-mail" onFocus="if(this.value==' E-mail'){this.value=''}" onBlur="if(this.value==''){this.value=' E-mail'}" />
              </div>
              <div id="center-area">
                <textarea name="message"></textarea>
              </div>
              <div id="right-buttons">
                <div id="button-delete">  
                  <input type="reset" name="reset" id="message-button-delete" value="" />
                </div>
                <div id="button-submit">
                  <input type="submit" name="submit" id="message-button-submit" value="" />
                </div>
              </div>
            </form>            
          <?php 
        
     if(isset($_POST["submit"]))
      {
          $name=htmlentities($_POST['name'], ENT_QUOTES, 'UTF-8');
          $email=htmlentities($_POST['email'], ENT_QUOTES, 'UTF-8');
          $message=nl2br(htmlspecialchars($_POST['message']));
        
         if($name==" Meno") 
         {
           echo "<span class='message-error'>Prosím vyplnite <strong>meno</strong></span>";           
         }else if($email==" E-mail")
         {
           echo "<span class='message-error'>Prosím vyplnite <strong>e-mail</strong></span>";
         }else if(empty($message))
         {
           echo "<span class='message-error'>Prosím vyplnite <strong>správu</strong></span>";
         }else if(strlen($message)>=230)
         {
           echo "<span class='message-error'>Vaša <strong>správa</strong> môže obsahovať maximálne 230 znakov</span>";
         }else if(strlen($name)>=30)
         {
           echo "<span class='message-error'>Vaše <strong>meno</strong> môže obsahovať maximálne 30 znakov</span>";
         }
         else if(strlen($email)>=50)
         {
           echo "<span class='message-error'>Váš <strong>e-mail</strong> môže obsahovať maximálne 50 znakov</span>";  
         } else if(strlen($message)<=5)
         {
           echo "<span class='message-error'>Vaša <strong>správa</strong> musí obsahovať minimálne 5 znakov</span>";
         } else if(strlen($name)<=1)
         {
           echo "<span class='message-error'>Vaše <strong>meno</strong> musí obsahovať viac ako 1 znak</span>";
         }else if(strlen($email)<=1)
         {
           echo "<span class='message-error'>Váš <strong>email</strong> musí obsahovať viac ako 1 znak</span>";
         }else if(!@eregi("^[_\.0-9a-zA-Z-]+@([0-9a-zA-Z][0-9a-zA-Z-]+\.)+[a-zA-Z]{2,6}$", $email))
        {
          echo "<span class='message-error'>Váš <strong>email</strong> nie je správny</span>";
        }else{
                
            $object_results=mysqli_query($db_connect,"INSERT INTO messages VALUES('','$name','$email','$message',NOW())");
            echo "<span class='message-error'>Ďakujeme za vašu správu</span>";
          if(!$object_results)
            {
              echo "SQL-error";
              echo "<br />";
              echo "Details incorrect-sql-error",mysqli_error($db_connect);
              exit();
            }                                  
         }               
      }          
    ?>       
sluzi na rychlu spravu... ktoru na kliknuti na submit zapise do db.. no a problem je asi taky:
Ked kliknem na odoslat pri rychlej sprave tak mi z neviem akeho dovodu nacita query ktore sluzi na vypis fotiek... hladal som chybu no netusim, s php nemam az take velke skusenosti ako by som chcel... :/ ale zaujimave je ze na inych strankach mi to nerobi... :/ mozno to je len dajaka malickost no to by mi musela uniknut asi 30 a viac x po sebe... ked som kontroloval kod :( budem vdacny za kazdu vasu reakciu
dakujem
Tori
Profil
Tohle je správná adresa? <form method="post" action="gallery-details.php"> Pokud ano, to máte stejný skript na výpis fotek i odeslání zprávy, anebo v jakých skriptech jsou ty dva kusy kódu?
Slavo
Profil
Tori:
Uz viem v com bol problem.... taka sprosta banalita ach... ale mal si pravdu...
neuvedomil som si ze gallery-details.php nie je to iste ako gallery-details.php?id=1 dakujem pekne za reakciu

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: