Autor Zpráva
Micruss
Profil
Mám menší problém s nahrazení starým Session (session_is_registred) dříve jsem to měl takto


if(!session_is_registered('id')) {
session_register('id');
}
atd.. atd..
Myslel jsem, že když to nahradím tak to
if(!isset($_SESSION['id'])) 
    $_SESSION['id'] = NULL;
tak to bude OK ale není... vyhazuje mě systém, že je přístup pro přihlášený(neukládá se session), kde jsem udělal chybu? :-!
(podotknu, že je možný, že mám blbě nastavený php.ini, dneska jsem naistaloval EasyPHP)
pcmanik
Profil
Micruss:
Zrejme ti tam chýba session_start();
Micruss
Profil
pcmanik:
To tam mám to se neboj :D



// EDIT: aha tak nemám omylem jsem to smazal, když jsem to přepisoval na novější :-)... tak díky za připomenutí :D
Zechy
Profil
Mimochodem, tyhle funkce jsou depracated a neni třeba je používat, stačí klasické $_SESSION["id"] = hodnota; a session je nastavená :).
Majkl578
Profil
Zechy:
tyhle funkce jsou depracated a neni třeba je používat
Tyhle funkce už neexistují, tudíž je ani používat nelze.
Zechy
Profil
Majkl578:
Tyhle funkce už neexistují, tudíž je ani používat nelze.
Tak to děkuju za upřesnění, naposled jsem je ještě viděl jako depracated :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: