Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
max.max Profil |
Před půl rokem jsem řešil tabulku viz. (ZDE
Potřebují momentálně, aby když ve výsledku budou 2 nebo více stejných výsledku bylo pořadí stejné. Př. ![]() Přitom zdrojové kódy mám udělané takto: <table width="200" border="1"> <tr> <td>poradi</td> <td>zavodnik</td> <td>soutez</td> <td>body</td> </tr><? // zde je include souboru s konstantami include("config.php"); $vysledek=mysql_query("select sbor, soutez, body, sum(body) celkem from body group by sbor order by celkem desc"); $poradi=1; while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($vysledek)): ?> <tr> <td><?{ echo $poradi++; } ?>.</td> <td><?echo $zaznam["sbor"]?></td> <td><?echo $zaznam["soutez"]?><?echo $zaznam["body"]?></td> <td><?echo $zaznam["celkem"]?></td> </tr> <? $sudy=!$sudy; endwhile; ?> </table> Databáze: CREATE TABLE IF NOT EXISTS `body` ( `sbor` varchar(20) NOT NULL, `soutez` varchar(20) NOT NULL, `body` int(11) default '0', PRIMARY KEY (`sbor`,`soutez`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8; Předem děkují, za pomoc a příspěvky. Ted se dívám, že mám špatně body u 4. Janovice - má tam být 40. Všiml jsem si toho až ted. |
||
Kajman Profil |
#2 · Zasláno: 12. 1. 2013, 21:00:36
$poradi=$posledni_poradi=1; $posledni_body=null; ... if($zaznam["body"]!==$posledni_body) { $posledni_body=$zaznam["body"]; $posledni_poradi=$poradi; } echo $posledni_poradi; $poradi++; |
||
max.max Profil |
#3 · Zasláno: 13. 1. 2013, 18:06:33
Možná jsem to udělal špatně, ale zkoušel jsem více variant a nešlo mi to...
Zkoušel jsem to takhle. <table width="200" border="1"> <tr> <td>poradi</td> <td>zavodnik</td> <td>soutez</td> <td>body</td> </tr><? // zde je include souboru s konstantami include("config.php"); $vysledek=mysql_query("select sbor, soutez, body, sum(body) celkem from body group by sbor order by celkem desc"); $poradi=$posledni_poradi=1; $posledni_body=null; while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($vysledek)): ?> <tr> <td><?{ if($zaznam["body"]!==$posledni_body) { $posledni_body=$zaznam["body"]; $posledni_poradi=$poradi; } echo $posledni_poradi; $poradi++; } ?>.</td> <td><?echo $zaznam["sbor"]?></td> <td><?echo $zaznam["soutez"]?><?echo $zaznam["body"]?></td> <td><?echo $zaznam["celkem"]?></td> </tr> <? $sudy=!$sudy; endwhile; ?> </table> |
||
Kajman Profil |
#4 · Zasláno: 13. 1. 2013, 18:21:38
Tam kde jsem dával $zaznam["body"] má být $zaznam["celkem"]. Kdyby to stále nefungovalo, tak si zjistěte, kde se to chová jinak, než požadujete.
|
||
max.max Profil |
#5 · Zasláno: 13. 1. 2013, 18:56:11 · Upravil/a: max.max
Luxus, valí to krásně a ještě jestli můžu poprosit o jednu radu? jedná se o to, aby se mi vypsaly jednotlivé body ze soutěží. Inač tabulka je perfektní.
Děkují za pomoc |
||
max.max Profil |
#6 · Zasláno: 15. 1. 2013, 23:06:35
Tak děkují, vyřešil jsem to už celé. Vše funguje na 100% děkují za pomoc.
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0