Autor Zpráva
beginner
Profil *
Zdravim, na hostingu IC.cz domena (*.kx.cz) , mám formulář z kterého se ukládají udaje do souboru .TXT a je při tom použité session pro výpis odeslaných dat. Takže na indexu je formulář a script probíhá na jiné stránce. Původně je to na jiné doméně zabudované do stránek, ale principem je to udělaný tak jako tady v tomhle příkladu, vytáhnul jsem to potřebné a nahrál sem pro přehlednost -> http://nasra-t.kx.cz/index.php

A ted o co mi jde. Když jsme to poprvé zprovoznil tak to chodilo v pohodě, formulář se odeslal a uložil do soubotu TXT a vypsala se potvrzovací hláška a odeslané udaje.
script je na jiné stránce z toho důvodu aby se při aktualizaci stránky formulář neodesílal znova. session je pužité pro výpis odeslaných dat pod formulářem s komentářem, že proběhlo či neproběhlo odeslání.

Dříve to chodilo a ted to prostě nechodí aniž bych prováděl nějaké změny. Na původním webu se navíc vypisuje hláška Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://fs02.ic.cz:11211) in Unknown on line 0

Ted po nahrání na jinou doménu hláška sice zmizela ale pořád nefunguje ten výpis pomocí session.


takhle vypadá soubor s formulářem který se includuje do souboru obsah.php v adresáři soubory a obsah.php se includuje do indexu v kořenovym adresáři
<table align="center">
<form method="post" action="h-link-script.php" >
  <tr><td  id="kontakt-td"><font color="#FAFE36" size="2">Jméno (Nick) : <br><input type="text" name="prezdivka" antributem size="36" id="kontakt-input" /></td></tr>
  <tr><td  id="kontakt-td"><font color="#FAFE36" size="2">Kontakt (E-mail) : <br><input type="text" name="mail" antributem size="36" value="@" id="kontakt-input" /></td></tr>
  <tr><td  id="kontakt-td"><font color="#FAFE36" size="2">Obsah : <br><textarea name="zprava" cols="50" rows="4" wrap="soft" id="kontakt-textarea"></textarea></td></tr>
  <tr><td id="kontakt-td"><input style="font-weight:bold" type="submit" name="odeslano" value="Odeslat vzkaz" id="kontakt-input-odeslat" />&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<input style="font-weight:bold" type="reset" value="Vymazat údaje" id="kontakt-input-odeslat" /></td></tr>
</form>
</table>
<br>
<br>

<div id="kontakt">
<?php

session_start();
echo $_SESSION["vypis-vzkaz"];
session_unset("vypis-vzkaz"); 
?>
</div> 



takhle vypadá soubor kde probíhá script
<?php

session_start();
$_SESSION["vypis-vzkaz"]="<br><br /><center>Váš vzkaz byl uspěšně odeslán</center><br><br>"."<table><tr><td><b>Odesílatel:</b> $prezdivka</tr></td>"."<tr><td><b>Email:</b> $mail</td></tr>"."<tr><td> $zprava</td></tr></table>";
$h = fopen("h.txt", "a+");
$mezera = "\t";
if (isset($_POST['odeslano'])) {
   $prezdivka = $_POST['prezdivka'];
   $mail = $_POST['mail'];
   $predmet = $_POST['predmet'];
   $zprava = $_POST['zprava'];
   if ($zprava=="") { 
      echo "Vzkaz nemá žádný obsah !!!"; 
   } else { 


          $odeslani = fwrite($h, "Vzkaz z webu od:" .$prezdivka .$mezera ."Kontakt:" .$mail .$mezera.$mezera ."Obsah:" .$zprava ."\r\n");
      fclose($h);
      if ($odeslani) {
      header ("Location: index.php");
exit;}
   }
}
?>

soubor se scriptem, soubor s formulářem a index je v kořenovém adresáři, ... obsah.php je v podadresáři a includuje se od něj soubor s formulářem.. tento obsah(.php) se includuje do indexu

Zaráží mě že to dřív chodilo a najednou to nechodí. Napadá mě nějaká změna na straně serveru, ale jaká a co s tím ?

Je to trochu zmatený, tak snad to nějak přelouskáte. Díky za rady.
peteo
Profil
beginner:
ic.cz padlo, nefunguje už skoro na ňom nič.
hosťoval som u nich tri roky, ale zrazu (od 16. 1. 2013) prestali uploady (na server sa nedá nahrať ani bajt) a vôbec nič zapisovať.
Dokonca som tam nemohol nahrať ani .htacces pre presmerovanie, takže som musel žiadať gugla o vymazanie celého webu.

Doporučujem hľadať iný hosting, tam už asi nič nerozchodíte.

Skúste si tam nahrať nejaký zbytočný súbor nenulovej veľkosti a uvidíte.
Neprepisujte už existujúce súbory, zmenší ich veľkosť na 0.
beginner
Profil *
Že to chodí tak, že to spíš nechodí s tim bych souhlasil, ale dělal jsem tam několik jinejch uprav (netýkajících se tohodle problému) a v pohodě a navíc ten příklad (http://nasra-t.kx.cz/index.php) jsem nahrával před chvilkou, takže kdyby to nechodilo vůbec tak jak řikáš, tak tam ty soubory asi nenatlačim ne ?
peteo
Profil
beginner:
tym.sk nefunguje vôbec.

viď link 552 Disk quota exceeded
beginner
Profil *
zkusil jsem to samý nahrát na jinej free... WZ.cz tam to ale pro změnu nejde vůbec.. ani se nezobrazí formulář..


pokus číslo dvě již vyšel.. na WZ.cz jsem nahrál celý původní web a nejednou to šlape, nechápu proč ta okleštená testovací verze nefunguje (nezobrazí se formulář) ale to už asi neni podstatný,... Důležitý je, že problém je teda přece jenom v hostingu na IC.cz a ne na mojí straně...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: