Autor Zpráva
Lavka
Profil
Dobrý den,
řeším tu teď zpracování formulářů v PHP a znova jsem narazil na otázku, která mě napadá už dlouho. Jde o to, že mám formulář kde v případě nějakého špatného vyplněného pole v daném místě přidá po odeslání popisek o tom co je špatně. Celý formulář zpracovávám na té samé ztráce co je formulář umístěn a tak při zmáčknutí F5 se prohlížeč zeptá jestli chci odeslat data z formuláře znova. A tak se ptám, jestli je to běžná praxe, nechávat ty data z $_POST jen tak a nebo jak se mají jinak správě zpracovávat formuláře abych mohl vypisovat na té samé stránce a přitom se neobjevil dialog po zmáčknutí F5.
Předem děkuji za odpovědi.
martin1312
Profil
Väčšinou sa to rieši tak, že po odoslaní sa overia jednotlivé polia, ak niečo nesedí vypíše sa hláška, ak je priebeh úspešný tak sa po spracovaní požiadavky presmeruje buď na tú istú stránku, alebo tam, kde je to potrebné prostredníctvom http://php.net/manual/en/function.header.php

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: