Autor Zpráva
Lamák
Profil *
Čau, mám problém s vypsáním obsahu složky, normálně mi to funguje, ale problém nastává ve chvílí kdy chci vypsat soubory jiného webu, tedy třeba www.web.cz/obrazky...

a potřeboval bych vypsat všechno ze složky obrazky, zkoušel jsem scandir, opendir, ale nic nepomohlo... díky za odpověd
Alphard
Profil
Adresářovou strukturu lze pochopitelně procházet jen v rámci filesystému, ne přes http wrapper.
Lamák
Profil *
to jsem nějak nepochopil, jde to realizovat nebo nejde ?
Davex
Profil
Lamák:
Šlo by to, pokud máš přístup přes FTP na vzdálený server nebo pokud by server poskytoval seznam souborů v adresáři. Jinak to nejde.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: