Autor Zpráva
JoK1955
Profil *
Zdravím všechny. Mám script na download souboru zálohy a chtěl bych na konci přesměrovat na jinou stránku. Kde dělám chybu, resp. lze to udělat? Díky za rady JoK
$imagefile=$namefile; //nazev souboru s images soubory 
header("Content-Description: File Transfer");
header("Content-Type: application/force-download");
header("Content-Disposition: attachment; filename=\"$imagefile\"");
readfile ($imagefile);
header("Location:index.php");
    exit;
scheras
Profil *
Pokud se nemýlím, tak všechny hlavičky musí být na začátku souboru a až potom následuje ostatní obsah.
JoK1955
Profil *
Ano, to se píše.... před těmito hlavičkami vytvořím onen soubor zálohy db... a pak chci přesměrovat ... jiné pořadí nelze...
když vyhodím hlavičky downloadu, přesměrování proběhne, pokud je vrátím - neproběhne...
scheras
Profil *
A udělat to uplně jinak a přesměrovat javascriptem?
JoK1955
Profil *
jj, ale znamená to, že to takhle opravdu nejde?
scheras
Profil *
Pokud se budu řídit podle toho, co jsem našel a co víme (hlavičky před obsahem), tak ne.
Majkl578
Profil
Můžeš to udělat naopak -- přesměrovat na stránku, která automaticky vyvolá stažení souboru, dělá to tak např. SourceForge. Princip je jednoduchý, po načtení dané stránky (např. poděkování za stažení) po uplynutí např. 3 vteřín přesměruješ (ať už pomocí meta tagu nebo pomocí javascriptu) na adresu, která vyvolá stažení souboru.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: