Autor Zpráva
gooner77
Profil
Dobrý den, má vytvořenou aplikaci na nahrávání souborů do složky na serveru např: obrázků které se i přejmenují podle data. Nahrané obrázky bych potřeboval aby se mi automaticky vkládali do galerie kterou už mám taky připravenou jenom nemůžu přít na script kterej mi vytáhne ty obrázky ze složky a vloží sám do galerie. Myslím to tak, že nahraju na server třeba 20 fotek a oni se mi vloží do tý galerie, Děkuji za radu.
Alphard
Profil
Jak ta vaše galerie funguje? Načítá obrázky ze souborů, pracuje s databází, nebo je to zatím jen statická šablona?
gooner77
Profil
Načítá obrázky ze souboru mám tak už pár testovacích obrázků.
Alphard
Profil
Tak jestli máte upload do určeného adresáře a fotogalerii pomocí souborů, je to téměř hotové, ne? Stačí buď nahrávat fotky přímo na určené místo, nebo je tam přesunout pomocí rename().
Jestli chcete nějak oddělovat skupiny fotek, nový adresář se vytvoří pomocí mkdir(), jinak už nevím, co vám chybí.
gooner77
Profil
Do toho kodu galerie musím nějak přidat cestu k souboru to nevím jak udělat. A taky se ni nedaří vytvořit složku ve složce pomocí mkdir()
Alphard
Profil
Tak s tou první části těžko radit, když neznáme konkrétní situaci (tím neříkám, abyste sem zkopírovat 500 řádků kódu).
Když nejde vytvořit složka, chtělo by to napsat, jakou chybu to vyhazuje. Obvyklý problém je s nedostatečnými právy, ale jestli vám funguje upload, tak to asi máte vyřešené.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: