Autor Zpráva
Karlos
Profil *
Dobrý den, mám problém s cookie. Mám takovýhle kod:
      setcookie("name", $_POST["name"], time()+COOKIE_EXP*60);
      setcookie("email", $_POST["email"], time()+COOKIE_EXP*60);
No a hlásí mi chybu: Cannot modify header information - headers already sent by
Čím to může být?
Sir Tom
Profil
Karlos:
Nejčastější potíže s PHP (FAQ) » headers already sent… - před vytvářením cookies už prohlížeč něco zobrazil...
Prochy
Profil
Zkus hledat, tenhle problém se tu řeší téměř pořád.
Karlos
Profil *
NO právě že prohlížeč ještě nic nezobrazil. Mám formulář, který odkazuje na index.php?page=script ve kterém je:
if(isset($_POST["Ok"])){
      setcookie("name", $_POST["name"], time()+COOKIE_EXP*60);
      setcookie("email", $_POST["email"], time()+COOKIE_EXP*60);
       mysql_query(....);
      header("Location:index.php?page=form&id=".$_POST["ID"]);
}
Prochy
Profil
Takže tam nemáš nic takového?
<html>
.
.
.
.
.
.
if(isset($_POST["Ok"])){
      setcookie("name", $_POST["name"], time()+COOKIE_EXP*60);
      setcookie("email", $_POST["email"], time()+COOKIE_EXP*60);
       mysql_query(....);
      header("Location:index.php?page=form&id=".$_POST["ID"]);
}

V tom případě může být problém v tom, že tam máš nějakej neviditelnej znak (BOOM).
Karlos
Profil *
No na prvním řádku je <?php pak je komentář /** */ pak je volný řádek, ještě jeden komentář // a pak je if(isset) pak je mezera a ještě jeden if isset pro jiný formulář a pak je ?>
Davex
Profil
Karlos:
Kdybys alespoň napsal celé znění té chyby. Je tam uvedeno přímo jméno souboru a číslo řádku, kde došlo k výstupu a chyba je přesně tam. Cenzurovat chybové hlášky se nevyplácí.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: