Autor Zpráva
notas
Profil
zdravim, pokusal som sa spravit navstevnu knihu podla navodu z tejto stranky
http://akonaphp.clanhost.cz/lekcia7/75.php
avsak ked spustim skript, v input polickach, meno a email mi vypise tuto hlasku:
<br /><b>Notice</b>: Undefined variable: meno in <b>C:\Program Files (x86)\EasyPHP-12.1\www\my portable files\kniha.php</b> on line <b>33</b><br />
chapem to ako chybovu hlasku ze tie dane premenne su nedefinovane, ako to mam riesit? dakujem za pomoc
jenikkozak
Profil
Nejčastější potíže s PHP (FAQ) » Nefungují proměnné z formuláře nebo z URL (vypnuté register globals)
notas
Profil
no tak uz som to opravil, no ked vyplnim formular a odoslem ho, prispevol sa nezobrazi :/
donny
Profil
notas:
no tak uz som to opravil, no ked vyplnim formular a odoslem ho, prispevol sa nezobrazi :/

Tak ono to je bez ukážky toho čo máš v kóde dosť ťažko poradiť.. neviem či ideš presne podľa toho tutoriálu alebo máš iné názvy premenných. Do toho súboru dat to zapíše? Ak áno hlási to nejakú chybu?


tak ja som si to testol na localhoste a ide to..

1. súbor odkazy.dat musí mať cmod na zapisovanie
2. pri odosielaní treba pracovať s premennými $_POST["odoslat"], $_POST["meno"], $_POST["email"] a , $_POST["nazor"]
3. tá podmienka

if (isset($doslal) and $odoslal) 

je úplný nezmysel stačí
if (isset($_POST[odoslal]))

A 4. Nájdi si lepší tutoriál, lebo toto je vážne des

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0