Autor Zpráva
Revue
Profil *
Ahojte mam dotaz,
robim si import poloziek od mojeho dodavatela nasledujucim sposobom:

pomocou prikazu file_get_contents si stahujem jednotlive stranky s produktami a vyberam si snich jednotlive udaje nazov, popis...

Mam vsak problem taky ze dodavatel zobrazuje ceny a dostupnost len po prihlaseni

<form id="boxNorm" class="login" style="display: block;" action="/orinkslovakiatest-sk/e-login/" method="post" name="form1">
<fieldset>
<label for="jmeno">Meno:</label>
<input id="login" type="text" maxlength="40" size="30" name="login">
<div class="break"></div>
<label for="prijmeni">Heslo:</label>
<input id="heslo" type="password" maxlength="40" size="30" name="heslo">
<div class="break"></div>
<input class="btt" type="image" height="21" width="73" alt="login" src="/sablony/b14/images/login2.png">
</fieldset>
<input type="hidden" value="a" name="prihlas">
</form>

Ako sa mozem na dialku prihlasit aby som bol akoze prihlaseny uzivatel a mohol si stiahnut stranku aj s udajmi pre registrovanych.

P.S. som registrovany a meno a heslo mam :-)

Dakujem za radu.
candiess
Profil
Revue:
Pokud myslíte přihlášení na onen web skrze PHP tak k tomu se používá knihovna cURL.
Revue
Profil *
Tak s cURL som sa zatial nestretol, neviete mi niketo poradit ako na to?
candiess
Profil
Revue:
Třeba tady to řeší, osobně s ní také nemám žádnou praxi.
Micruss
Profil
Jestli chceš příklad -->

Ta Adresa to musí být odkaz kam se odesílá "POST" (login)
a pak jak se jmenujou inputy vetsinou jmeno a heslo
dále vytvořte soubor cookie.txt

$nick = 'Váš nick';
$heslo = 'Vaše heslo';
// Prihlaseni 
$ch = curl_init('https://ADRESA.CZ');  
curl_setopt ($ch, CURLOPT_POST, 1);  
curl_setopt ($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, 'prihlaseni_login='.$nick.'&prihlaseni_heslo='.$heslo); 
curl_setopt ($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, 'cookie.txt'); 
curl_setopt ($ch, CURLOPT_COOKIEFILE, 'cookie.txt'); 
curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); 
#curl_setopt ($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); 
curl_setopt ($ch, CURLOPT_HEADER, 1); 
$ziskej = curl_exec ($ch);  
curl_close ($ch); 

Jsme přihlášený tak se podíváme na stránku kde jsou produkty

/
// Jsme prihlaseni 
$ch = curl_init('http://ADRESA.CZ/Produkty/');  
curl_setopt ($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, 'cookie.txt'); 
curl_setopt ($ch, CURLOPT_COOKIEFILE, 'cookie.txt'); 
curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); 
#curl_setopt ($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); 
curl_setopt ($ch, CURLOPT_HEADER, 1); 
$ziskej = curl_exec ($ch);  
curl_close ($ch);

Kdybys měl jakýkoliv dotaz ptej se:)
Hans225
Profil *
Snad nevadí, že do tohoto tématu vlezu, ale jak se řeší případ, kdy je vyžadován csrf token při přihlašování pomocí cURL? Dá se to obecně popsat?
Díky, H.
Alphard
Profil
Jestli jste normálně přihlášen a nesnažíte se něco hackovat, tak token přece znáte a můžete ho odeslat.
Hans225
Profil *
přístupové údaje normálně mám, manuálně na webu se bez problémů přihlásím, ale vzdáleně ne, prostě token nejspíš znám, ale nevím, kde ho hledat
pokud jsou potřeba konkrétní webovky a zdroják, založím nové téma a napíšu podrobnější informace
Alphard
Profil
Není jisté, že se to někomu bude chtít konkrétně řešit, já už budu muset věnovat čas jiným věcem, ale s informacemi, které jste poskytl není možné se dostat dál.
Vypsal jste si výstup té stránky, na kterou se dostanete? Je tam nějaká chyba?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: