Autor Zpráva
epoxorek
Profil
ahojte, prosím o radu. Mám formulář s registrací do db a v druhém souboru "create_ac.php" mám skript pro zpracování registrace. Po provedení nic nevypíše, nevíte kde mám chybu?? Díky moc

<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
  <title>Registrace</title>
  </head>
  <body>
<?php
include "mysql_connect.php";

    if(isset($_POST['submit'])){
    
        $zprava="";
        
        if(strlen(trim($_POST['nick']))>0){
        $nick=$_POST['nick'];
        }else{
        $zprava .="nevyplnil jste pole jméno. <br />";
        }
        
        if(strlen(trim($_POST['password']))>0){
        $password=$_POST['password'];
        }else{
        $zprava .="nevyplnil jste pole heslo. <br />";
        }

    $check = mysql_query("SELECT nick FROM login WHERE nick='".$nick."'");        
    
    if($checker=mysql_query("$check") and $zprava==""){
    $sql="INSERT INTO login (nick,heslo) VALUES ('$nick','$password')";
        
        if($vysledek=mysql_query("$sql")){
        header("location:log.php");
        exit;
        }else{
        echo mysql_error();
        }
        }else{
        echo $zprava;
        }
         }
        
  ?>
  </body>
</html>
Alphard
Profil
Na první pohled nesprávné použití mysql_query() 2x za sebou. Povolte si výpis chyb

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: