Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Holicz Profil |
#1 · Zasláno: 16. 2. 2013, 13:55:15
Zdravím,
mám v každém souboru include s login.php, ten obsluhuje registrace, přihlašování, odhlašování, zapomenuté heslo a tyhle drobnosti. Výpis má vždy v hlavičce webu a mám to udělané tak, že když se odhlásí i přihlásí, zůstane na stejně stránce (proběhne přihlášení / odhlášení a přesměruje ho to na $_SERVER["PHP_SELF"];. To odhlašování mám udělané tak, že pokud je vytvořen $_GET['odhlasit'], tak ho to odhlásí. Vždy to fungovalo, v hlavičce jsem klikl na odhlásit, přesměrovalo mě to na adresu na které se nacházím?odhlasit=ok proběhlo odhlášení a přesměrování na adresu, na které jsem se nacházel. Funguje to, ale jen v rootu webu. Pokud to udělám v nějaké podsložce, odhlašování nefunguje. Přihlašování ovšem ano. Část login.php s odhlašováním vypadá takto if(isset($_GET['odhlasit'])){ setcookie ("nick", "", time() - 3600); $adresa = $_SERVER["PHP_SELF"]; header('Location: '.$adresa.' '); } |
||
candiess Profil |
#2 · Zasláno: 16. 2. 2013, 14:59:57
Holicz:
setcookie("nazev", "hodnota", time()+3600, "/"); |
||
Holicz Profil |
#3 · Zasláno: 16. 2. 2013, 15:07:12
candiess:
Asi jsem to špatně vysvětlit, nechci to jen v rootu, můj problém je, že tlačítko odhlásit funguje jen v rootu, jinde ne. (prázdná hodnota a time()-3600 je úmyslně, má to odhlašovat) |
||
candiess Profil |
#4 · Zasláno: 16. 2. 2013, 15:10:13
Holicz:
Právě proto, tento zápis vám COOKIE zpřístupní do všech adresářů, tudíš s ní můžete manipulovat i v jakémkoliv adresáři. time()-3600 je správně, tu cookie co jsem uvedl byla pouze z ukázkových důvodů. |
||
Holicz Profil |
#5 · Zasláno: 16. 2. 2013, 15:20:52
Aha, tak jste to myslel. Děkuji, funguje to.
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0