Autor Zpráva
Jarunka14
Profil *
Po přechodu na novější webhosting mi nefunguje odhlášení uživatele. Je v kódu nějaká zastaralá funkce?


<? if(($action == 'logout') && ($plyrname != '')){ unset($_SESSION['playername']); unset($_SESSION['SGUID']); header('Location: index.php'); } ?>

<tr onMouseOver="this.bgColor = '#330000'; this.style.color = 'FFFFFF'" onMouseOut="this.bgColor = ''; this.style.color = 'CC9999'" onClick="changeview('index.php?action=logout')" class="hand">
<td>
<? echo MENU_LOGOUT; ?>
Rellik
Profil
Místo $action dej $_GET['action'] - taky mě něco podobného kdysi zazlobilo. Dřív to GET informace přenášelo bez toho, pak jsem to musel všechno tak přepsat..
Jarunka14
Profil *
Rellik:
Děkuji mockrát. Jste hodnej. Funguje to skvěle. Dík


Ještě mi prosím poraď s tímto:
<? if($valid == false) header('Location: login.php'); $gameID = addslashes($_GET['gameID']); if($gameID != ''){ $gq = mysql_query("select gameID from ".DB_POKER." where gameID = '".$gameID."' "); if(mysql_num_rows($gq) == 1){ $result = mysql_query("update ".DB_PLAYERS." set vID = '".$gameID."' where username = '".$plyrname."' "); header('Location: poker.php'); } } ?>

Moderátor Alphard: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: