Autor Zpráva
gooner77
Profil
Dobrý den mám přihlašovací system na stránku která by se měla ukázat jen po přihlášení se dostanu i když nejsem přihlášen nevíte co s tím?

Ta stránka pouze pro přihlášené vypadá takto:
<?php include "header_admin.php"; ?>
<?php 
if(isset($_SESSION["UserID"])){

  ?>
<p>nacházíš se v administraci</p>
  <?php
} else {
?>
    <p style="padding-left:10px">Nejste <a href="prihlaseni.php">přihlášen</a></p>
<?php
}
include "footer_admin.php"; 
?>

Děkuji za každou radu!
Micruss
Profil
Můžu se tě zeptat jak si zkoušel, že nejseš přihlášenej?
Gooner77
Profil *
Nepřihlásilmsem se pomocí formuláře.
Micruss
Profil
Zkus jiný prohlížeč...

nebo mě by ještě napadlo jak odhlašuješ? doufám, že normálně Session_Destroy();

a, když ti to teda ukazuje, že jseš loglej zkus tam napsat.

<? echo $_SESSION['UserID']; ?>

Schválně co to vypíše... ;-)
Gooner77
Profil *
Já už sem na to přišel do stránek se dostanu jen když už sem se jednou přihlásil jednou. Ale když odevřu stránky znova celý tak se tam nedostanu. Jojo odhlašuju se pomocí session_destroy().
user243
Profil
a co je špatného na
unset($_SESSION["UserID"]);

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: