Autor Zpráva
Peet
Profil
jak je mozne ze kdyz mam

<div class="label"><span>Obrázek číslo 1</span><div class="uploadButton">Vybrat...</div><input name="foto[]" id="foto" style="display: none" type="file"></div>

<div class="label"><span>Obrázek číslo 2</span><div class="uploadButton">Vybrat...</div><input name="foto[]" id="foto" style="display: none" type="file"></div>

<div class="label"><span>Obrázek číslo 3</span><div class="uploadButton">Vybrat...</div><input name="foto[]" id="foto" style="display: none" type="file"></div>

<div class="label"><span>Obrázek číslo 4</span><div class="uploadButton">Vybrat...</div><input name="foto[]" id="foto" style="display: none" type="file"></div>

<div class="label"><span>Obrázek číslo 5</span><div class="uploadButton">Vybrat...</div><input name="foto[]" id="foto" style="display: none" type="file"></div>

<div class="label"><span>Obrázek číslo 6</span><div class="uploadButton">Vybrat...</div><input name="foto[]" id="foto" style="display: none" type="file"></div>

<div class="label"><span>Obrázek číslo 7</span><div class="uploadButton">Vybrat...</div><input name="foto[]" id="foto" style="display: none" type="file"></div>

<div class="label"><span>Obrázek číslo 8</span><div class="uploadButton">Vybrat...</div><input name="foto[]" id="foto" style="display: none" type="file"></div>

<div class="label"><span>Obrázek číslo 9</span><div class="uploadButton">Vybrat...</div><input name="foto[]" id="foto" style="display: none" type="file"></div>

<div class="label"><span>Obrázek číslo 10</span><div class="uploadButton">Vybrat...</div><input name="foto[]" id="foto" style="display: none" type="file"></div>

a poté na straně php použiji

echo count($_FILES['foto']);

vypíše 5?? to nechápu
DJ Miky
Profil
Stačí si vypsat strukturu toho pole:
var_dump($_FILES);
a pochopíš, proč to vypíše pět.
Peet
Profil
díky moc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: