Autor Zpráva
Martinko
Profil *
mali ste niekedy aj vy taký problém, že po POSTe a zápise do databázy ste mohli znova zapísať po stlačení F5? nechápem, ako je to možné, keď tam mám header() (vo funkcii fallback)
$result = dbquery(...);
        if($result){
            fallback(INDEX."index.php");
        }else{
            //nevlozene
            fallback(INDEX."index.php?stranka=t&nevlozene");
        }

keď do fallbacku vložím napr "a" tak mi to redirectne na neexistujúcu stránku a, takže to funguje, ale ak to aj prejde a vráti sa kam má, tak stále sa mi POST nevyprázdni. Viete niekto poradiť?
user243
Profil
zkuste místo fallback() toto (nevím, jak Vaše fallback() vypadá):
header("location: něco");
Micruss
Profil
Takže, když pošleš formulář a jak máš napsaný zde ten fallback(); tak tě to musí přesmerovat někam ne?
pokud tě to přesměruje tak se ti musej vyprázdnit post nejdřív zkus jak psal user243 klasicky header('location: stranka"); ?> a taky záleží jestli máš nadefinovanej ten INDEX? v tom souboru, nebo include..
Martinko
Profil *
function fallback($kde)
{
    header("Location:".$kde);
}
define("INDEX", $zlozka_hladam_kde);
//v zlozka_hladam_kde je buď "" alebo ak som v podadresári tak "../"

no a ono mi to presmeruje, lebo som tam skúsil dať aj fallback("a"); a presmerovalo to na a (neexistujúce) ale keď mám na súbore
index.php
if(isset($_POST['submit'])){
//zápis do db cez result a ošetrovanie atď.
if($result){
  fallback(INDEX."index.php");
}
}

tak toto na ten index.php presmeruje, ale stále mám možnosť po F5 odoslať znova to isté, nechápem, prečo to nevyprázdni po presmerovaní
donny
Profil
Martinko:
tak toto na ten index.php presmeruje, ale stále mám možnosť po F5 odoslať znova to isté, nechápem, prečo to nevyprázdni po presmerovaní

function fallback($kde)
{
    header("Location:".$kde);
    exit;
}

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: