Autor Zpráva
Manny
Profil
Nechápu proč, ale formulář mi neposílá žádná data pokud má nastaveno enctype="multipart/form-data"
Bez tohoto ale posílá.
lorin
Profil
Toto enctype je použito na odesílání souborů na server. Používáš k tomu formulář?
Virtus
Profil
stackoverflow
Manny
Profil
Jistě. Klasický form přes post a 3 inputy - type file, hiden a submit.
abc
Profil
Zkus odeslat menší soubor nebo bez souboru
Manny
Profil
Form mi s tímto enctype nepředá ani obyčejný $_POST. Když ho smažu, tak v pohodě.
abc
Profil
Ukaž celý kód formuláře.
Toto se projevuje na hostingu/localhostu?
Manny
Profil
mám to na localu

<form action="'.$url.'" method="POST" ENCTYPE="multipart/form-data">
            <fieldset><legend>Vyberte soubor</legend>
            <table><tr><td><input type="file" name="upload"><input type="hidden" name="path" value="'.$path.'"></td><td><input type="submit" value="Nahrát"></td></tr></table></fieldset></form>

Nevypíše se mi ani $_POST["path"]


Vyřešeno. Já tydýt kontroloval v první fázi existenci isset($_POST["upload"]) místo isset($_FILES["upload"]), takže se samozřejmě nestalo nic.
Enko
Profil *
Důrazně doporučuji všem místním dělat skutečnou detekci odesílání formuláře, která se dělá takto
<?php
if($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST"){

}
//detekce isset($_POST) nemusí ve všech případech POST formulářů fungovat. Už jsem to tu psal víckrát.
?>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: