Autor Zpráva
W4RDON
Profil
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda-li používáte systém latte a jaké máte zkušenosti. např. nevadí že ho použiji samostatně bez frameworku ? Nevadí že při načítání latte musím načíst celý framework ?
Popřípadě nějaký jiný JEDNODUCHÝ šablonovací systém doporučíte.
Str4wberry
Profil
Vadí to v tom, že se tak zpomalí načtení stránky.

Jednoduchý šablonovací systém je například PHP.
Jan Tvrdík
Profil
W4RDON:
Nevadí že při načítání latte musím načíst celý framework ?
Netřeba načítat celý framework, když načteš loader.php tak se nahrají (téměř) jen potřebné soubory. V runtime fázi jich bude navíc méně než v kompile fázi. Pochopitelně šablonovací systém aplikaci o něco zpomalí, změřte si, zda je to pro vás podstatné. Alternativou k Latte je Twig.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: