Autor Zpráva
TheAzer
Profil
Čau ..Jsem tu zase ... :-) Takže k věci po přihlášení uživatele chci aby se objevilo tady "nastavení"
/*
* Vypiseme zda je uzivatel prihlasen, pokud ano tak jeho jmeno...
* V přihlašovacím skriptu jsme nastavili $_SESSION['prihlasen']=1, pokud se
$_SESSION['prihlasen'] opravdu rovná jedničce, uživatel je přihlášen.
*/
if(isset($_SESSION['prihlasen']) and $_SESSION['prihlasen']==1){
echo "<strong>Přihlášený uživatel</strong>: ".$_SESSION['login'] . " |
<a href='logout.php?logout=yes'> Odhlásit se</a>";
}else{
echo "Nejsi přihlášen | <a href='registrace.php'> Registrace</a> | <a
href='login.php'> Login</a>";
}
?>
A pak aby přihlášený mohl měnit hoslo a avatara a přidávat komentáře pod tímto jeho jménem a avatarem .. :-)
lorin
Profil
Kód jsem sice jen zevrubně přejel očima, ale chybu v něm nevidím. Co tedy potřebuješ?
TheAzer
Profil
No .., aby po přihlášení se tam připsalo "nastavení", na který když uživatel klikne hodí ho to do jeho profilu., kde bude mít údaje ..,ale spíš bych potřeboval komentáře pod článek jen přihlášeným uživatelům ..
shaggy
Profil
TheAzer:
aby po přihlášení se tam připsalo "nastavení"
Ale ty nič také v kóde nemáš.

ale spíš bych potřeboval komentáře pod článek jen přihlášeným uživatelům
A s čím máš problém? Ak potrebuješ, aby to urobil niekto za teba, tak: Práce a zakázky
Alebo napíš, čo si už urobil a čo ti nefunguje.
Micruss
Profil
Třeba tam chce jen přidat odkaz na to nastavení?

if(isset($_SESSION['prihlasen']) and $_SESSION['prihlasen']==1){
echo "<strong>Přihlášený uživatel</strong>: ".$_SESSION['login'] . " |
<a href='logout.php?logout=yes'> Odhlásit se</a><br>
<a href='index.php?page=settings'> Nastavení profilu</a>";
}else{
echo "Nejsi přihlášen | <a href='registrace.php'> Registrace</a> | <a
href='login.php'> Login</a>";
}
TheAzer
Profil
Micruss:
Jo .., přesně tak, přidat to, ale nevím, jak mám udělat ten profil uživatele ..
Furling
Profil
Já bych se prostě spojil s databází a vypsal všechno o uživateli (v nějakém vzhledném formátování). Nevím jestli máš v $_SESSION['login'] jméno uživatele jestli jo tak jen pošleš databázi příkaz SELECT s podmínkou že se přezdívka v databázi rovná $_SESSION['login']. Když to bude chtít upravit pošleš ho na další stánku kde ty svoje data bude mít ve formuláři. Dáš tam tlačítko aktualizovat a napíšeš obslužný scirpt pro UPDATE do databáze..

TheAzer:
Pochopil jsem Tě správně?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: