Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
nicneveda Profil * |
#1 · Zasláno: 16. 5. 2013, 18:15:58 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 16. 5. 2013, 20:18:42
Následující kód mi vypíše jen že 'Připojení se podařílo'... Příklad na webu [url=]adamuvweb.php5.cz/index.php[/url].
<html> <head> <title>Zaslání SQL příkazu do databáze</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> </head> <body> <?php $db_spojeni = mysqli_connect ('localhost', '***', '***', '***', 3306); if ($db_spojeni) echo 'Připojení se podařilo<br /><br />'; else { echo 'Připojení se nepodařilo, sorry'; echo '<br />'; echo 'Popis chyby: ', mysqli_connect_error(); exit(); } $objekt_vysledku = mysqli_query($db_spojeni, 'SELECT * FROM osoby'); if (!$objekt_vysledku) { echo 'Poslání SQL příkazu se nepodařilo, sorry'; echo '<br />'; echo 'Popis chyby: ', mysqli_error($db_spojeni); exit(); } while ($radek = mysqli_fetch_array($objekt_vysledku)) { echo 'příjmení: ', $radek['prijmeni'], '<br />'; echo 'jméno: ', $radek['jmeno'], '<br />'; echo 'rodné číslo: ', $radek['rodne_cislo'], '<br />'; echo 'adresa: ', $radek['adresa'], '<br />'; echo 'telefon: ', $radek['telefon'], '<br />'; echo 'mail: ', $radek['email'], '<br />'; echo '<br />'; } mysqli_free_result($objekt_vysledku); if ($db_spojeni) mysqli_close($db_spojeni); ?> </body> </html> |
||
table Profil * |
#2 · Zasláno: 16. 5. 2013, 19:43:50
ty udaje k pripojeni do databaze jsou skutecne co si sem dal? Pokud ano tak mas odvahu.
|
||
Tori Profil |
nicneveda:
Skript se nezastaví, normálně doběhne do konce. Chybová hláška žádná, SQL syntakticky správně. Z toho mi vychází, že nejspíš tabulka neobsahuje žádná data. Prosím kolemjdoucího moderátora, jestli by mohl odmazat ty přihl.údaje. Moderátor jenikkozak: Zařízeno.
|
||
nicneveda Profil * |
#4 · Zasláno: 16. 5. 2013, 22:09:46
Nevím jak byste se připojili na můj počítač... localhost..
|
||
nicneveda Profil * |
#5 · Zasláno: 17. 5. 2013, 17:03:40
Ale každopádně už funguje. Nefungoval naopak kód na vkládání dat do mysql... takže jste měli pravdu že v databázi nebyla data :) Díky.
|
||
Časová prodleva: 12 let
|
0