Autor Zpráva
7777
Profil
Ahoj takže mám tento problém s php:

<?php

$file = "29.05.zip";

if (!is_file($file))
{
 ?><p>Súbor <em><b><?php echo $file ?></b></em> sa nenašiel.</p><?php
}
elseif (!unzip($file))
{
 ?><p>Súbor <em><b><?php echo $file ?></b></em> rozbalený.</p><?php
}
else
{
 ?><p>Rozbaľovanie súboru <em><b><?php echo $file ?></b></em> zlyhalo.</p><?php
}

function unzip($src_file, $dest_dir=true, $create_zip_name_dir=true, $overwrite=true)
{
   if(function_exists("zip_open")) {
      if(!is_resource(zip_open($src_file))) {
         $src_file=dirname($_SERVER['SCRIPT_FILENAME'])."/".$src_file;
      }
      if (is_resource($zip = zip_open($src_file))) {         
         $splitter = ($create_zip_name_dir === true) ? "." : "/";
         if ($dest_dir === false)
            $dest_dir = substr($src_file, 0, strrpos($src_file, $splitter))."/";
         else
           $dest_dir = "";
         create_dirs($dest_dir);
         while ($zip_entry = zip_read($zip)) {
         $pos_last_slash = strrpos(zip_entry_name($zip_entry), "/");   
         if ($pos_last_slash !== false) {
            create_dirs($dest_dir.substr(zip_entry_name($zip_entry), 0, $pos_last_slash+1));
         }
         if (zip_entry_open($zip,$zip_entry,"r")) {
            $file_name = $dest_dir.zip_entry_name($zip_entry);
            if ($overwrite === true || $overwrite === false && !is_file($file_name)) {
               $fstream = zip_entry_read($zip_entry, zip_entry_filesize($zip_entry));
               if(!is_dir($file_name))         
               file_put_contents($file_name, $fstream );
               if(file_exists($file_name)) {
                  chmod($file_name, 0777);
                  $results[] = array($file_name, true);
               }
               else {
                  $results[] = array($file_name, false);
               }
            }
            zip_entry_close($zip_entry);
         }   
         }
         zip_close($zip);
         if ($msg_type == 'ok') return true; else return false;
      }
      else {
         return false;
      }
      return true;
   }
}
function create_dirs($path)
{
   if (!is_dir($path)) {
      $directory_path = "";
      $directories = explode("/",$path);
      array_pop($directories);

      foreach($directories as $directory) {
         $directory_path .= $directory."/";
         if (!is_dir($directory_path)) {
            mkdir($directory_path);
            chmod($directory_path, 0777);
         }
      }
   }
}

?>
Tento kód spoločne s cronom by mal automaticky uploadnuť súbor v presne nastavenú hodinu a minútu. Z nejakej príčiny ale uploadne iba zvrchné súbory index.php a uvod.php? A veci v priečinkoch odignoruje. Použivam ten istý súbor už dlhé mesiace a bezproblémovo šiel. Pre fungovanie musí byť súbor 29.05.zip a 29.05.php musia byť nekomprimované. A v koneri adresára,netuším kde je chyba že neuploadne i priečinok?
Zároveň mám problém že keď uploadujem rôzne súbory cez crona tak sa neuploadnu. pr.
zahady-x.nekonecne.net/29.05.php
historie.nekonecne.net/29.05.php
recepty.nekonecne.net/29.05.php

Moderátor Joker: Odtučněno
7777
Profil
Kedy mi poradíte neviem si s tým rady? Prosím,poraďte mi!

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: