Autor Zpráva
helmy
Profil *
Zdravím potřeboval bych poradit s tímhle scriptem. Problém je v tom že mi vždycky přesune pouze první příspěvek na stránce. A já bych potřeboval aby mi přesunul téma u kterého se nachází options value

///počet jsou támata na stránku
$pocet = 10;
$q_vlakna = mysql_query("SELECT * FROM `for` WHERE `pod`='".$h."' ORDER BY `id`  LIMIT 0 , $pocet");

// Pokud je počet vlaken větší než nula tzn. aspoň 1
    if(mysql_num_rows($q_vlakna)!=0)
    {
echo '<table border="1"><tr><td>Předmět</td><td>Autor</td><td>Příspěvků</td><td>Poslední příspěvek</td></tr>';            
// Zobrazime všechny vlakna v cyklusu 
    
        while($r_vlakna = mysql_fetch_assoc($q_vlakna))
        {      
 
$q_info = mysql_query("SELECT * FROM `for` WHERE `idfor`='".$r_vlakna['id']."' ORDER BY `id` DESC");
$dohromady = mysql_num_rows($q_info);       
$q_info2 = mysql_query("SELECT * FROM `for` WHERE `idfor`='".$r_vlakna['id']."' ORDER BY `id` DESC LIMIT 1 , '".$dohromady."'");
$r_info2 = mysql_fetch_assoc($q_info);   
echo ' 
<tr><td><a href="forum.php?h='.$_GET['h'].'&p='.$r_vlakna['id'].'">'.$r_vlakna['jmeno'].'</a></td><td>'.$r_vlakna['uzivatel'].'</td><td>'.$dohromady.'</td>'; 
/// Tohle zobrazuje posledni zpravu 
if ($dohromady>0) {
echo '<td>od '.$r_info2['uzivatel'].'</td>';
} else {
echo '<td>od '.$r_vlakna['uzivatel'].'</td>';
}
///rank je dá se říct taková hodnost administrátora
///pokud ma uzivatel rank 3 a vic muzeme presouvat vlakna
if ($rank>=3) {
 
if(isset($_POST['pres'])  AND $_POST['pres']!='')
{
$value = ($_POST['pres']); 
}
$cislicko  = "1"; 
echo' <form action="forum.php?h='.$h.'"&doc='.$opak.'" method="post"><td><select name="pres"><optgroup label="Přesunout">';
$q_admin = mysql_query("SELECT * FROM `for` WHERE `hlavni`=1 ORDER BY `id`"); 
while($r_admin = mysql_fetch_assoc($q_admin)) { 
 
////priradime kazdemu options cislo 



echo '
<option value="'.$cislicko.'">'.$r_admin['jmeno'].'</option>'; 

++$cislicko;
 }
echo '

</select><td><input type="submit" value="odeslat"></form></td>';
echo '<a href="forum.php?p='.$r_vlakna['id'].'">'.$r_vlakna['jmeno'].'</a>';


echo '</tr>';   

if (!empty($value)){  

$chorche = $value-1;
$b_admin = mysql_query("SELECT * FROM `for` WHERE `hlavni`=1 ORDER BY `id` LIMIT $chorche , 1");
$c_admin = mysql_fetch_assoc($b_admin);
$d_admin = mysql_query("UPDATE `for` SET `pod`='".$c_admin['id']."' WHERE `id`='".$r_vlakna['id']."'");
unset($value);
unset($_POST['pres']);
}
}
}



echo '</table>';

} else {
echo 'Zvolené téma neexistuje';
}

Předem díky za všechny rady, už si s tím opravdu nevím rady


jo a zapomel jsem smazat ve form action : '.$opak.'", to jsem jen něco zkousel

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: