Autor Zpráva
Viktor 36
Profil
Ahojte,

Mám web, kde mám návštevnú knihu, ktorá pri odoslaní príspevku použije header("Location: ./guestbook.php"). Toto zabraňuje viacnásobnému odoslaniu toho istého príspevku. Všetko pekne funguje, ale práve web prepájam s phpBB fórom, tak som do hlavičky stránky vložil súbor, ktorý obsahuje tento kód (je tu len časť) :

    if ($server_port && (($secure && $server_port <> 443) || (!$secure && $server_port <> 80)))
    {
        // HTTP HOST can carry a port number...
        if (strpos($server_name, ':') === false)
        {
            $url .= ':' . $server_port;
        }
    }

    $url .= $script_path;
    header('Location: ' . $url);
    exit;
}

Teraz mi pri odoslaní príspevku všetko pekne odošle, ale nezmaže mi to formulár na odosielanie, ako to robilo predtým. Je možné, že to ovplyvňuje tento kód?


Ospravedlňujem sa za spam. Kľudne to zmažte. Už som zistil, kde je problém. V tom kóde to nebolo. Všetko je v poriadku.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: