Autor Zpráva
Silver8000
Profil
Ahoj jen se chci zeptat jestly je mozne mit stranky ve kterych by slo sdilet SESSION kvuli prihlaseni uzivatele?
Predstavoval bych si to asi takhle :
Na hlavni domene by byl obsah a v nem odkazi na prihlaseni,registraci
a po prihlaseni by se zobrazovalo ze uzivatel je prihlasen,
taky by mel pristup ke svemu uzivatelskemu panelu.

http://hlavni-domena.com/
//odkazi
http://login.hlavni-domena.com/
http://register.hlavni-domena.com/
//Po prihlaseni
http://logout.hlavni-domena.com/
http://user-panel.hlavni-domena.com/

Za kazdou radu ci napad budu moc rad.

Diky
Majkl578
Profil
Podívej se na funkci session_set_cookie_params(), zejména pak na 3. parametr. Pokud jej uvedeš ve formátu .example.com (všimni si tečky na začátku a ničeho před ní), bude cookie sdílená pro celou doménu i subdomény.
Silver8000
Profil
No tak jsem to moc nepochopil muzete mi ukazat nejaky priklad?
Chapu jen to ze se tam ma nastavit .hlavni-domena.com ale jak to vsechno zprovoznit vcetne $_SESSION tak aby vse souhlasilo az po prihlaseni.

Diky za odpovedi

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: