Autor Zpráva
Milkys
Profil
Už z toho blbnu. Můžete mi prosím někdo říci co tam mám špatně? Do adresáře se mi uloží soubory správně, cesty mám také dobře, ale soubory se uloží s téměř nulovou datovou velikostí - např. 285B.
Posílám problematický úryvek z cyklu.

// $url je absolutní externí adresa
$ch = curl_init($url);
             curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
             curl_setopt($ch, CURLOPT_BINARYTRANSFER, true);
             $output = curl_exec($ch);

             $fh = fopen('../../adresar/adresar_dalsi/15/'.$nazev_f, 'w');
             fwrite($fh, $output);
             fclose($fh);

Děkuji za případné reakce.
Joker
Profil
Milkys:
Zkuste ty soubory otevřít v nějakém textovém editoru (třeba Notepad / Poznámkový blok), pravděpodobně jejich obsahem bude chybová hláška.
Milkys
Profil
Joker:
Ty soubory jsou fotografie. Omlouvám se, také jsem se o tom mohl zmínit.
Milkys
Profil
Tak je to ok. Kod je napsaný správně, je to funkční.

Chyba byla na mém "příjímači" - zapomenuté lomítko. Jestli se někdy uvidíme, máte u mně pivo za zdržování hry. Ještě jednou omluva a fůra popela na hlavu.

Pokud by to někdo chtěl použít tak:
$nazev_f je jméno fotografie, třeba: ruza.jpg.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: