Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
grimword Profil |
#1 · Zasláno: 19. 6. 2013, 18:01:01
Mám administraci. Vyplním formulář a kliknutím jej odešlu na skript ulozit.php. Tam potřebuji udělal toto:
- uložit data do databáze - otevřít v novém okně editovaný web - vrátit se na formulář Mám to takto: //ulozim data MySQL_Query("UPDATE ......................"); //otevru nove okno <script language="javascript"> function popup1() { OTEVRI EDITOVANY WEB } popup1() </script> //skript vracim zpet na formular header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently"); header('location: 'ZPET DO ADMINISTRACE''); header("Connection: close"); Což samožejmě nefunguje (Cannot modify header information - headers already sent). Protože nemohu vypsat javascript a následně provédst přesměrování skriptu. Jak na to? |
||
grimword Profil |
#2 · Zasláno: 19. 6. 2013, 19:24:26
Vyřešeno.
|
||
jenikkozak Profil |
#3 · Zasláno: 19. 6. 2013, 20:45:23
Jak?
|
||
grimword Profil |
#4 · Zasláno: 19. 6. 2013, 22:18:07
//ULOZENI ZMEN mysql_query("UPDATE.............."); //OTEVRENI WEBU V NOVEM OKNE <script language="javascript"> function popup1() { var page1 = "www.........cz"; var windowprops = ""; newWindow = window.open(page1, 'neco1', windowprops); newWindow.blur(); } popup1() //PRESMEROVANI ZPET DO ADMINISTRACE window.location="www...........cz"; </script> |
||
_es Profil |
grimword:
Henten kód ti funguje? Otvorenie nového okna musí byť viazané (v súčasných prehliadačoch) na nejakú používateľskú akciu - kliknutie a pod. Automatické otvorenie nového okna bez vyžiadania býva zablokované, respektíve musí byť používateľom prehliadača explicitne povolené. |
||
grimword Profil |
#6 · Zasláno: 19. 6. 2013, 23:38:53
Ano, mě funguje bez jakéhokoliv nastavování prohlížeče.
Ale jedná se o administraci, kterou používám jenom já. Takže není ani ošetřené např. vkládání znaků do INT sloupce, sql injection... . Takže pro mě je toto řešení dostačující. Není to (asi) řešení vhodné pro veřejné použití. |
||
Časová prodleva: 12 let
|
0