Autor Zpráva
nicneveda
Profil *
Nevíte proč tento skript uloží 'price' do souboru '$soubor' místo do toho co je proměnná text?
<?php
    $soubor = $_GET['text'] . '.php';
    if (get_magic_quotes_gpc()) {
        $_GET['price'] = stripslashes($_POST['price']);
    }
 
    // tady načtete původní obsah souboru, přilepíte před něj data z formuláře a uložíte zpátky.
    $novyObsah = $_GET['price'] . file_get_contents('$soubor');
    if (file_put_contents('$soubor', $novyObsah, LOCK_EX)) {
        echo 'OK';
    } else {
        echo 'chyba pri vkladani dat';
    }

?>
fandaa
Profil
nicneveda:
Protože $soubor nepatří do apostrofů.
nicneveda
Profil *
jéje, děkuji

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: