Autor Zpráva
SkyVessel
Profil
Zdravím,
chci se zeptat, kdy se mažou cookies se zápornou hodnotou času? Ihned, nebo až při zavření prohlížeče? Jde mi o to proto, že tento kód mi cookie nesmaže, ale po hlášce o úspěšném odhlášení se to přesměruje na opět přihlášenou stránku...
// Odhlásit uživatele.
    $nick = $_SESSION['nick'];
    $_SESSION = array(); // Vymazat proměnné.
    session_destroy(); // Vymazat uživatelskou relaci.
    setcookie("trvaly_login", "", strtotime("-3 month"));  // Vymazat soubor cookie.

    echo('<meta http-equiv="refresh" content="3;URL=http://'. $_SERVER["HTTP_HOST"].dirname($_SERVER["PHP_SELF"]).'/login.php">
    ');
    echo '<h3>Uživatel '.$nick.' úspěšně odhlášen.</h3></div>';
Joker
Profil
SkyVessel:
A není to náhodou stránka z cache prohlížeče? I po obnovení stránky je uživatel pořád přihlášený?
SkyVessel
Profil
No... to je zvláštní. Když se odhlásím, napíše to hlášku a pak přesměruje. Dám ctrl+f5 a stále přihlášen. Když dám odhlásit a při výpisu hlášky (před přesměrováním) dám f5, tak to načte odhlášenou stránku. Ale cookies pořád existuje - čas se vůbec nezmění?!?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: