Autor Zpráva
JaLe29
Profil
Ahoj, učím se v php a narazil jsem na problém, který nedokážu vyřešit a tak prosím o radu.

Mám adresář složka ve kterém jsou obrázky..

Jsem schopen si obrázky vypsat a udělat na ně odkazy. Chtěl bych mít také možnost je mazat..

Viz obrázek:



Jak je mazat? Mohl by mi někdo napsat script abych ho mohl zkoumat? Věřím že bude mít max 10 řádků...

Vím že se maže přes unlink.. Díky za rady.
juriad
Profil
Pro odstranění souboru použij funkci unlink.
JaLe29
Profil
juriad:
Jasně, to mi je jasné, ale jak, aby byli klikatelná..? Chci mazat po kliknutí na odkaz (tlačítko)
juriad
Profil
<a href="smaz.php?soubor=Soubor2.jpg">Smaž</a>

smaz.php:
<?php
unlink($_GET['soubor']);
header("Location: vypis.php");
exit;

A samozřejmě hromada kontrol, aby ti kdokoli nesmazal jakýkoli soubor.
JaLe29
Profil
juriad:
Děkuji moc. Funguje to. Kontrola je jasná)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: