Autor Zpráva
mikkki
Profil *
z db..

používám novou verzi dibi a php 5.3 něco ...s namespaces, databáze mysql

Start | finish
2013-07-09 19:11:46 | 2013-07-09 18:12:17
-------------------------


- servrey maji spravne nastaveny čas
- prvni hodnota je vychozí CURRENT_TIMESTAMP
- druhá se vkládá date('Y-m-d H:i:s', time());
- mám ta loger na dotazy a ten zaznamená správný čas tj 19:12:17
- logovani je napojene takhle v nette
$container->db->onEvent[] = function (\DibiEvent $event) use ($logger) {
    $logger->add($event);
};


nějaké konstruktivní nápady? jak zajistit aby finish nebyl dříve než to celé začalo? :D
díky za váš čas
Tori
Profil
Liší se časové pásmo v DB a v PHP. Někde na začátku skriptu by mělo být něco jako date_default_timezone_set('Europe/Prague');.
edit: i když vlastně když to je v Nette, tak by časové pásmo mělo být nastaveno automaticky hned na začátku... takže beru zpět.
mikkki
Profil *
je to nějaké divné zony a časy na serverech by měly být ok podle toho co říkal kolega, trošku začínám podezírat cache dat v php objektech co mám k dibi napsáno
... ale dneska už to nestihnu prověřit
mikkki
Profil *
cache stím nemá nic společného :D a zjistil jsem že v tom loggeru je čas taky špatně jsem se jen přehlídl

...já to nechápu, normálně se stane že na několik operací se mi začne zapisovat čas v aplikaci -1h takže dibi stím nemá nic společného
záznam z logu ...
["2013-07-10 06:58:48",
["2013-07-10 06:58:48",
["2013-07-10 08:11:38",
["2013-07-10 08:11:49",

samozřejmě ty operace byly v rámci 20min
mikkki
Profil *
tak jsem to našel, v jednom ze stavu aplikace se generovalo založni PDF

a v knihovně mpdf jsem našel jeden nešfar

if(function_exists("date_default_timezone_set")) {
    if (ini_get("date.timezone")=="") { date_default_timezone_set("Europe/London"); }
}


ten to pro par dotazu na zbytek requestu na chvíli změnil a udělal mi bordel v loggeru a v db

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0